Sinan Çetinkaya tamamda aracı boşa alınca hız kadranı 0 a düşmez mi ??
15 saat önce.
bu yoruma bittim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Al abi bu yoruma cevap niteliğinde diğer bir yorum ....![]()
İşin içine varsayım olasılık filan dahil oldu ben kaçıyorum hiç anlamam matematikten![]()
![]()
![]()
Gökhan Karagöz : ayrıca videodaki bilgi yanlış araç sıfır gösterse de yakıt harcar,
düşünsenize araba hareket etmeden durduğunda da sıfır gösterir ancak motorun çalışması için az da olsa bir yakıt harcıyordur
yani o göstergedeki sıfır varsayımdır
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
mustafa abi sen linke iş yerinden giremiyosan akşam gir izle ,üstüne bomba olan yorumları oku valla yorgunluk falan kalmazallahım yorumlar zaten yorumsuz
ekerayla darkred alıntı yapmış zaten
ben arkadaşın doblosunda test etmiştim bunu , fark bunun gibi değildi daha büyük farklar oluşmuştuzaten arkadaşa göstermek için yapmıştım onuda ben hiç boşa atmıyorum
Livestrong
bu olay senelerdır tat
tartışılır boşa attığım surece daha az benzın yaktım benım aracımm bu araclar gıbı 0 kmson teknolojı araclar olmadığı ıcın kendı gözumle görduğume ınanıyorum
Yaa offf halen ısrar eden var inanamıyorum . Ben o sağ koltukta takılı olan kemere tutuldum . Ne alaka ?? Program yapıosun baştan kural hatası var
!!Kufurlere dikkat!!
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
yani mantıklı olan yokuş aşa viteste inmek herkes bilir aracı boşa attığında fazla yaktığını
teoride doğru
pratikte isteyen gelsin deneyelim bizim kepekliden aşağa doğru inelim benim diyen adam boşa atar![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)