soğuk kanlılık deneyim ve arabanın stabil olması ..
soğuk kanlılık deneyim ve arabanın stabil olması ..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ben kesinlikle bilinçsiz yapıldığını düşünmüyorum.Tabiki şans var ama adam eğer paniklese idi orda direksiyonu haddinden fazla kırıp duvarada girebilirdi.Çevirilmesi ne kadar gerekliyse o kadar çevirmiş direksiyonu ve tabiki birazda şansında yardımıyla iyi kurtarmış.helal olsun...
helal olsun
adamın görüp tepki vermesi bi olay arabanın adama anında cvp vermesi başka olay![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
evet ohaaa
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
kalite konuşmuşşşş ...
Gerçekse adam usta pilotmuş .. hiç kimse bana evo mevo demesin EVO nun FQ400 ü bile olsa forumda bunu yapıcak adam sayısı az çıkar
Ustalık + soğukkanlılık + refleks = iyi pilotaj
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Süspansiyona dua etsin. Orada araç azıcık bile sekmemiş direk istenilen doğrultuda gitmiş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)