acaba neden böyle bi fark oluştu.
Maşallah araçlara özellikle sizinki tehlikeli gidiyo![]()
sağlıklı bi bravo ve sağlıksız bi bravo arasındaki fark olmuş bu,sağlıklı bravo her zaman farklıdır,gidişi,sesi vs.vs.
maşallah aracınız çok güzel yürüyor.
Maşallah aracınıza çok güzel yürüyor.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
maşşallah ya fark oldukça fazlayanlış anlamada acaba diğer araç ilk kezmi roll yapıyor hani vites atış fln?? yada senin araç harbi ona göre mermi gibi
Bence Görkem Senın araba sıkıntılı
gerçekten cok sıkıntılı gıdıyor
Tehlikeli bir HGT
Bugun benzın almaya gıderken otoparkta duruyordu kuzu kuzu
Maşallah Görkem Allah kaza bela ceza vermesin....
maşallah çok güzel gidiyor![]()
@redlinemst,,,evet bu kadar fark olmasının sebebini henüz çömüş değiliz genede araştırmaya devam edicez ilk akla gelcek şeylerde değişmiş durumda aslında,,,benzin pompası ve varyatöre baktırmayı düşünüyoruz...yorumunuz içinde teşekkürler .....
@AskinSrc,,,bende etrafta HGT ler gitmiyo diyenler için en azınndan gideni ve gitmeye hakkında biraz fikir olsun istedim
@EK648,,,,aracın sahibi çok deneyimli değildi aracı allalı 8 ay kadar olmuş 2-3 araçla denemiş sadece,,o yüzden aracı daha önceden hgt sahibi olan ve çok rolling yapmış bi abimize kullandırdık zaten![]()
@Mertcan,,,,çok saol mertcanım,, allah hepimizi nazardan saklasın,, dediğin gibi kuzu postunda kurt olarak otoparkta dinlendiriyoruz kendisini alttan zincirleri bağlı![]()
Tolga,,Ali,,Mert ve diğer yorum yapan arkadaşlarada çok teşekkürler,, eskiden HGT sahibi olduğunu bildiğim arkadaşlarımızdan da güzel yorumlar almak beni sevindirdi........
o nasıl bir sestir ya yemın edıyorum benzın ucuz olucak alınmıcak araba degıl sadece bu ses ıcın alınır bu arac![]()
Masallah abi suprizlisin yine![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
başarılı geçerli bi deneme![]()
aynen ogüncüm bizimki pertten toplandığı için azıcık ciğerli oldu![]()
![]()
kaancım teşekkürler izmir şubemiz olarakta sen vardın, turbo olarak geri dönüşünü en az senin kadar sabırsızlıkla bekliyorum biliyosun![]()
ertuğ,,serkan,,gnkt nicli arkadaşım sizlerde saolun ,,,inan o sesi duyduğunda ne kadar yaktığını unutuyosun zatenmantıklı kullanımlarla mantıklı seviyelere inebiliyor tüketim ama tabiki ülkemiz şartları için yüksek bulunabilir genede...............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)