4 yil sonra coupe alcam bi tane hala temizi kalmissa piyasadakalmamissa senin hgt ye talibim
![]()
4 yil sonra coupe alcam bi tane hala temizi kalmissa piyasadakalmamissa senin hgt ye talibim
![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
görkem maşallah ya felaket yürüyor ve yürütüyorsun eline sağlık.bence sınıf atla vti vts fln bul buluştur![]()
slogan güzel osman saol canımarka cama yazdırsam mı acaba
kamercim çok teşekkürler,,,zamanında denedik baktık ettik aşağı yukarı durumlar belli ama artık içinde ne olduğu belli olmayan ne üdüğü belirsiz saçma arabalarla denemek tat vermiyo ,,, zaten benim amacım hep şu parçaları olan x araçla benim arabamın bu halinin nası gittiğini görmekti ama öle olmadı hiçbi zaman malesef![]()
Maşallah.Aracınız oldukça güzel gitmiş.Diğer araç ise düşündürdü beni de.Sanki 2.0 20V>1.6 16V denemesi gibi olmuş..
Bu arada Scenic konusuna da yazmadım ama giden bir Bravo sizin aracınız gibi oluyor işte.Piyasadakilerin neredeyse birçoğu "bitik" olduğu için "çipli" Scenic hâliyle tutunur da/geçer de..
Bir de bu araçlarda egzos vs. verim vermiyor mu?
teşekkürler evet bende dediğim gibi birazda bunu göstermek amaçlı açtım konuyu,,,arada uçurumlar olabilceğini göstermekti amaç,,,,
egzoz konusu için ertuğ kardeşim doğru uygulanmadığı sürece desede ,,,şuana kadar o doğru uygulanışı gören bilen çözen yapan zaten yokyani HGT için hala en verimli durum tamamen tüm sustrucularıyla beraber kendi orjinal sistemi ,,,sadece şöle bi durum ne zaman yarıyo egzoz dersek egzantrik chip ve sıkıştırması biraz yükseltilmiş bi hgt de evet işe yarıyo
ama onun dışında hiç dokunmasak daha iyi maceraya gerek yok ..................
dıgerı hgt degıl gıbı
masallah araclara
Biz alıştık artık bu 1.6 vs 2.0 denemelerine![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)