maşşallah alper koşturmuş gene
106 maşallah kardeşim allah kaza bela göstermesin
Herkese başarılar.
Beyler yokmu stok gc8 ilede denemek isteyen. Tuncer seninki kesin yüklüdür ama deneriz yinede.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
guzel deneme olmıus 106 ya tebrıikler günalp diger denemeler noldu???
adaşıma ve gti a maşallah![]()
maşallah ıkı aracada cooper s ıcın bıraz alt devırde kalınmıs ama böle gıden 106 yı normal devrındede yakalamak zor olur . izmirin hızlı ctr lerıyle denerse daha ii anlasılır hızlı gidişi tekrar maşallah
maaşallah baya ii gidiomuş ozaman
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah maşallah
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Orçun; Alperin 100-200hızlanmasıda 10 sn ler civarında diebilirmiyiz o halde?
Allah razı olsun Muti, deneyecek birileri var oldu sonundaBir komutan bir sen zaten
Bilader çöp demiyorum. ***** senin araba 100-200km yi 10 sn lerde koşuyor diye kalmış aklımda. EE 220 lere kadar arka tamponunda olan arabanında değerleri aynıdır. Mesela benim 13.5 sn civarı (şuanki en iyi halimle), demekki alpin araba beni feci deler. Ben böyle bağıntı kuruyorum sadece.
Ama deneyelim densede denerim, öyle geçilme fobim yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)