passatta sıkıntı yok kardeşim passat benim :) full dolu bagaj ve + simit tüple bu kadar gidio yazılım falan olmadan yapcak bişe yok. 1470 kilo olan bir araç :)
Printable View
isteyene yapıştırırm sticker ı için rahat olsun kardeşim ;)
( birinin yaptığı espiri yüzünden millettin ağzına düştük ya neyse.. )
Buldunuz stock 106 yı döndüre döndüre denediniz len :D
Nerde Lupo gti ile videoları
abi lupo ve bravo ile olan videolarda wardı 106 nın elinde olan varsa koyabilir mi :) araç sahipleri istedi de benden
abi vf39 var elimde bikac haftaya vf34 bulamazsam onu takıcam... :)
@flexamin
combo senin araba o kiloya gore yinede iyi gidiyor chipten sonra baya farkeder:icon_tup:
aha kırmısı s3 aşığınımmm
serdar yarın sabah 7de şaşmazda ol passatı hızlandırcaz :hehe: :D:D
sıkıntı olmadıgını soyluyosan arabanda o farkı kabullenmıssın ezbere,yazılım,egsoz fıltrelı leon a 160 lık tsi golf6 6-7 boy gıdıyor.Stock b leon un gıdısı bu kadar olamaz.Ya tupun ayarında bsy vardır ya mafın ya lambdanda gozune gorunmeyen b sekılde b yerde bsy vardır.Etrafımda yıgınla leon oldugu ıcın 1.8 t ye gore ne sekılde gıtmesı gerektıgını bılyorum yanlıs anlama araba mok atmak deıl amacım daha ıyı gıdebılcegını soylemek sadece
maşallah ankaranın gunduz rollerını sevıyurm :D
Serdar'ın Passat gitmesine gider ama bagajındaki 30-40 kiloluk ıvır zıvırı boşalttıramıyoruz ki adama.Kaç kere söyledim abi boşver nolcak diye savuşturdu.E tabi tüplü,stock ve de bagaj dolu olunca ne olacaktı ki.Ağırlığın önemini pazar günü daha da iyi anladım sadece tüp kazanının extra ağırlığı bile beni etkiledi.