serdar 106&bravo ve 106&lupo videoları yokmu?
Printable View
serdar 106&bravo ve 106&lupo videoları yokmu?
Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin yav.
Baya bı keyıflı olmus keske gelseymısım bende.
lupo GTI ?
bende bunların dısında bravonun 1.8tyle olan videosu var ama bisey anlasılmıyor. bide 1.8t ve bravoyla yuruduk ordan insignia hesabı yaptım. standart 210hp gc8le insignianın yurumesi icin insignianın 300hp civarında olması lazım....
combo bravo 1300kg 16 jant nerden baksan 500kg daha hafif opelden. bravonun devrinde bastık kac hpdir bilmiyorum ama buyuk turbo yazılım falan varmıs iste. 3 e atınca anında acılıyor ara. video cektiler barovunun icinden ama benim gordugum sayamıcagım kadar bi fark vardı. bu saatten sonra deniyecek insignia bulamam zaten:D
cemcim bravoda buyuk turbo yok sadece chip eksoz filtre var.. insignia da dusundugunuz kadar kotu giden bi araba değil.. yazılımlısı cidden fena gidiyor.. bikaç gune hazırlıcagım bi station wagon var, bitince imkan olursa deneriz passatla bravoyla falan.. bravoyla station wagon insignia arasında 300 kg var. sedanla da 200 kg.. sandıgınız kadar yavas bi araba değil.
ok bitsin araclar hepsiyle deneriz :)
bizde izleriz :)
bravo&impreza ve bravo&106 nın 2 videosuda görkemde olması lazım imprezayla bizim istediğimiz devirde bastık nasıl olsa imp. gidecek diye 2 de tutunabildik sonra uzaması gereken araç uzadı zaten :) bu arada yanlış bilgi olmasın bravoda chip egsoz filitre var büyük turboya henüz geçemedik :(
büyük turbo yapılınca çok zevkli olcak:)
passatın geçilmesi banada garip geldi, passattan hiç ummazdım bunu, demek bu leon bizi de harcayacak