kardeşim biz oraya cihan ın misafirleri olarak geldik ben cihan benı aradığında dedim ki kanka benım baskı bitik bobinler de sorun var elektrik atlatıyor araba kesiklik yapıyor ben deneme yapmasam daha iyi olur dedim ama cihan kanka makınayı merak ediyorum dedi bende hatra binayen bi kere basarım o olur dedim siz ilk cihan la 2 vites denerken ben arkanızdan 5 vites bastım hızım 90 falan dı daha sonra 2 cde senle bastım sonucu sende biliyosun

sonra ben cihan la bastım fakat baskı hakkaten sıçtı o an birde ben 145 kg lik bi sürücüyüm yanımda 2 arkadasım daha vardı biri 120 kg biri 70 kg ve de stepne artı bas artı oval kolonların olduğu mdf vardı ben oraya gelipte bahane sunmadım cihan ın haberi de var istersen konusabilirsin zd saxo bakımları yapılsın yağı bujileri değişsin bi de öyle deneyelim ee vtec te filtre dandik bujiler yağlar değişçek bakımlar olcak ondan sonra deneyelim bu arada benım devir bandım 4000 ila 7500 arası 106 lar saxolar 60 200 arabası sende iyi bilirsin onun için birbirimizi kırmaya gerek yok yanlıs bilgilendirmeye de gerek yok arabalar hazır olsun videolar cekilsin o zaman konusalım...