User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
180 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Corsa gsi-vtec 0-400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sence bizim konumuz corsa yürümüyomu gayet güzel yürüyo zaten deniycez görücez..konuyu iyi oku bence

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee vti hb gri 54 plaka 40 da bastıgın..sonu 444 olan 106 gti rollde 2 boy önünde olan füme 54zd plaka saxo.senin yazına istinaden yazıyorum az önce ki yok birinin debriyajı kacırıyo (zd saxo)yok bujisi bozuk(54 ee hb vti) 444 olanı pek tanımıyorum ama sölelenleri yazıyorum he diceksinki neden sölenenlere inanıyosun su yüzdenorg yapıp polis gelince kacan hiç bişi yapmayan adam audili bi arkadas varmıs o hariç burda yorum yaparsa ona inanmam madur olan kardeşlerime inanırım
    O akşam kimse polisi veya jandarmayı görmedi normalde 20 veya 30 dakika içinde jandarma damlıyor drag yapılan yere.
    Tesadüf olarak tam mc giderken jandarma püsüya yatmış ilk 5.6 araç biz önden çıktık biz geçtikten sonra da jandarma çevirmiş diğer arkadaşları.
    Mc indikten sonra haberimiz oldu sonra telefon trafiği filan derken biz geri şekerpınara döndük.
    Ordada bizim PB benzinlikte sizin EE vti gördük hayırdır filan derken biz dedi mc bulamıyorz nereden gideriz dediler bizde takılın peşimize götürürüz dedik mc.
    EE vtec li olan arkadaları indirdik mc.Bi telefon geldi EE vtec li arkadaşlara gri audi nin sahibide yolu tutturamamış bnde dedim gidip onlarıda alalım mc indirelim tekrar geri döndük audi li arkadaşa yolu tarif ettik eve geçtik.Hatta o akşam mc te senin isminde geçti HKS egsoz almıştım sizden bu aracın üzerindenmi söküldü diye EE vtec li arkadaşlara talih abi den almışsındır filan dediler.He bu arada EE vtec li arakdaşlarda biz TC VTEC i geçeriz filan demişler herzaman denemeye açıgım aracımda kendi orji borusuna takılı filitre var hdrs 60 lık düz boru sonda hks var başkada bişy yok denemek istiyelede tekrardan denerim sıkıntı yok..
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olan olmuş iş bitmiş bu saaten sonra encok mum yakarız bitarafımıza o olur..kim dediyse öle bişi ben sorarım emin ol geceriz falan diyeni bulurum işin aslını öğrenirim gercekten öle bişi varsa denenir cok bilen dedicek öle bazıları gibi işkembeden atmakla olmuyo bu işler..vtec benim kuzenimin eski aracı filtre yok sayılır 51 düz boru ss son var başkada bişi yok dediğim gibi bizimkiler gecerim ederim dediyse onlarada ben hesabını sorarım gercekten dediysede denersiniz olur biter

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olan olmuş iş bitmiş bu saaten sonra encok mum yakarız bitarafımıza o olur..kim dediyse öle bişi ben sorarım emin ol geceriz falan diyeni bulurum işin aslını öğrenirim gercekten öle bişi varsa denenir cok bilen dedicek öle bazıları gibi işkembeden atmakla olmuyo bu işler..vtec benim kuzenimin eski aracı filtre yok sayılır 51 düz boru ss son var başkada bişi yok dediğim gibi bizimkiler gecerim ederim dediyse onlarada ben hesabını sorarım gercekten dediysede denersiniz olur biter
    Bnm için sıkıntı yok denenir olur biter.
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

sipahi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orçun biz oraya Cihan KARAELMAS'ın misafiri olarak geldik.amacımız sıkmak değildi,muhabbet etmekti.senin sürekli ısrarlarından dolayı yürümeye çıktık.hesapta sadece denicektik konu nerelere gelmiş.çektiğin bütün videoları koymussun ama bizimki yok. ilk rollde ben iki kişiydim, sen tektin kafa kafaya yürüdük sende biliyosun.Arkadasım senin aracına geçti arayı 2 boy yaptım.Rüzgar kanalıma girmeseydin fark dahada artıcaktıı.Arkadaşımın bitir demesi bişeyi deiştirmez zaten limitlere kadar gelmiştik(225).Hemde sen onun bırak demesiyle bırakcak adam değilsin.Çok hırslısın forumdan belli.Ayrıca ne stepnemiz söküktü ne silecek suyumuz boştu nede depomuzda 20 liralık benzin vardı. Burdan kaç araba kalktık geldik oraya,yaptıgın ayıp.Sakaryalıları cok hafife almıssın.tartıştığın adamlarda boş adam deil..

Buda senin yüklemediğin video

http://www.streetfire.net/video/eu-1...ng_2228944.htm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orçun biz oraya Cihan KARAELMAS'ın misafiri olarak geldik.amacımız sıkmak değildi,muhabbet etmekti.senin sürekli ısrarlarından dolayı yürümeye çıktık.hesapta sadece denicektik konu nerelere gelmiş.çektiğin bütün videoları koymussun ama bizimki yok. ilk rollde ben iki kişiydim, sen tektin kafa kafaya yürüdük sende biliyosun.Arkadasım senin aracına geçti arayı 2 boy yaptım.Rüzgar kanalıma girmeseydin fark dahada artıcaktıı.Arkadaşımın bitir demesi bişeyi deiştirmez zaten limitlere kadar gelmiştik(225).Hemde sen onun bırak demesiyle bırakcak adam değilsin.Çok hırslısın forumdan belli.Ayrıca ne stepnemiz söküktü ne silecek suyumuz boştu nede depomuzda 20 liralık benzin vardı. Burdan kaç araba kalktık geldik oraya,yaptıgın ayıp.Sakaryalıları cok hafife almıssın.tartıştığın adamlarda boş adam deil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sipahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

cok güzel kapak videosu olmuş elinize kolunuza sağlık cekendende basanda allah razı olsun.şimdi buna öle güzel bi yorumyazki öle donup kalalım..adam 225 e kadar basmıs daha napıcak 300 mu yapsın arada masallah baya boy var

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer organizasyon olacaksa 3 4 tane VTI da getirmek istiyorum ben
    organizasyon olmasına gerek yok tayfun sen al gel arabaları bizdede 4tane sedan vti var kendi aramızda çıkarız kanka

tigrakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KANKA..

1998 OPEL Corsa 1,6i GSI

Motor : 4 silindir

Motor hacmi :1598cc 16V

Eksantrik :Üstten çift eksantrikli

Besleme : Püskürtme

Maksimum Güç : 106 HP / 6000 d/d

Maksimum Tork : 148 Nm / 4000 d/d

Maksimum Hız : 192 km/h

Hızlanma 0-100km/s : 10,50 sn

Ağırlık : 960 kg

Aktarma : Önden

Frenler ( ön / arka ): Soğutmalı Disk / Disk

Şanzıman : Manuel

1. Vites : 3,73

2. Vites : 2,13

3. Vites: 1,41

4. Vites : 1,14

5. Vites : 0,89

Lastikler: 185/60/14

Gövde Tipi : 3 Kapı

Stok Tork canavarı

bu verilere ek olarak klimali sunrooflu power li corsa yani 98 model corsa 1055 kg
    netteki veriler pek doğru deil bu kullanma kılavuzunda yazanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beniim 2 boy önümde olan 106 dedigim araba ben 2 kişi o 60 kg anca gelir tek başına ki specleride hayet iyi bi 106 225 tanponuna gelmeye başladım yanımdaki arkadaş tanımıyorum sizinkilerden abi bırak bırak gerek yok dedi diye bıraktım sorabilirisn
    60 kg ancamı gelir? biz bodyci adamız.biz senin bahsettiğin 60 kiloları kulagımıza damlatıryoruz 85 kiloluk adamı 60 kilo görüyosan ,bencede arada 2 boy varken tampona harbiden yaklastın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hee yandaki arkadaş basma tamam demesinin sebebinide söliyim yannış anlasılma olmasın orcun arkadasın alkollu olmasından dolayı korkmuş bizimkilerde dikkatli olmak bagabında fazla basmamış bastırmamış..aman orcun alkollusun tadımız kaçmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar olan olmuş artık uzatmaya gerek yok 4lastik için birbirinize düşmeyin yakışı kalmaz size bidahakisefere yine denersiniz olurbiter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama bak şimdi oldu mu ömer kardeşim sen bu videoyu koydun talih abinin dediği gibi harbıden tadımız kaççak orçun şimdi alcak 5 kutu bira typer myper 5 bira 5 kesici devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar olan olmuş artık uzatmaya gerek yok 4lastik için birbirinize düşmeyin yakışı kalmaz size bidahakisefere yine denersiniz olurbiter
    ya abi iyi diyonda adam a sankı bişey dedik kızana gelmiş yalan yanlış anlatıyo o işkembeden salıcak bizde oturup onumu dinlicez....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında resmi olarak o gece kalkış yaptığımız yerde organizasyon yapacağım sizi tekrardan orda görmek isterim o gece olmaması gerekekn seyler olmuş bizim haberimiz çok sonra oldu ama işişten geçmişti bidahaki geldiğinizde sizleri bizzat ben ağırlamak isterim keşke o gece öle tatsız sonlanmasaydı sansızlıkk yapacak bişiyok bidahakisefere nasıl kalkmak nasıl yarışmak isterseniz özgürsünüz istediğinizi yapın yeterki böle tartışma olmasın

KaDiR_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım konu MC'de dururken hepiniz yakın samimi konuşuyodunuz tech'e girince bi atarlar bi giderler basarım ederim neden??
    Polis jandarma olayına gelince biz orda 4 gebzeli ve diğerleri ful 54 plaka ile kaldık dier hari yarışan arkadaşlar uzadı gitti kimse geri gelipte jandarmalara dil dökmedi he ama bizimle beraber jandarmaya yakalanan arkadaşarı(abileri) es geçmemek lazım adamlar harbi delikanlı adam çıktı jandarmaya demedikleri şeyler kalmadı bizim içn dil döktüler adamlığını ortaya koydular onlara ayrıca teşekkür ediyorum..
    GSİ ile ZD de'nin denenmesine direk tanık oldum zd'nin içinde olan kişi olarak en basit örnek şunu söyleyim sitedekiler anlar zaten ne olduğunu ilk giderken siz cihan abinin 106 ile basarken siz 2.vites 60 da basarken biz arkanızda 5.vites 60tık bastığınızda sadece 2-3 boy önümüzdeydiniz araba tam kendini topladı siz bıraktınız.ondan sonra bizimle denedin 2.vites te direk basar basmaz zaten biz kafayı attık uzadık yani herşey ap açık ortada bence net ortamında gider yapmanın bi luzmu yok ama araban gitmesine gidiyo maşallah artı şunuda belirteyim senin araban cam suyuna kadar boşaltılmışken biz ZDsaxo da 300 kilo + amfi bas ve debriyajımız bitik basıyoduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında resmi olarak o gece kalkış yaptığımız yerde organizasyon yapacağım sizi tekrardan orda görmek isterim o gece olmaması gerekekn seyler olmuş bizim haberimiz çok sonra oldu ama işişten geçmişti bidahaki geldiğinizde sizleri bizzat ben ağırlamak isterim keşke o gece öle tatsız sonlanmasaydı sansızlıkk yapacak bişiyok bidahakisefere nasıl kalkmak nasıl yarışmak isterseniz özgürsünüz istediğinizi yapın yeterki böle tartışma olmasın
    tamam abi eyvallah bence de gerek yok böyle şeylere herkes senın gibi olup böyle yazsa sıkıntı cıkmaycak bizde sizi bekleriz her zaman basımızın uzerınde yeriniz var

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne dişyon sen birader hayırdır chip filtre egsozlu 106 ile corsa nın 2 boy önünde gitmek seni tamin ediyorsa tatmin ol sen gel 2 şer kişi çıkalım bakalım o zaman sonuç ne olcak o zamanda o kadar rahat olabilcekmisn bakalım harbiden bekliyorum intina ile 106 larınızı herkez adam gibi speclerini yazsın çıkılsın denelsin o zaman bu hafta sonu buyrun bekliyorum kardeş tamam alkol falan rahat ol sen 2 bira ile *** olcak adam degiliz biz videolar ortada sonuçlar belli 2 tek 106 ile öyle açman çokk normalll sen bu kadar biliyorsun işte sen yanında 1 kişi olunca bana açabilcegini zannediyormsun ordan bu corsa neymiş görelim muhabbeti yapmasaydınız o zaman hepiniz itina ile gördünüz ben 5 şi biradan sonra rolingle çıkıyorum o akşam denedigim 106 yı bekliyorum kardeş başkada sözüm yokk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)