Peki eksoz olarak 63lükmü yoksa 76mm mi ideal 1.4tsi lar için?
Deneme aslında 2011 polo gti ile ibiza cupra arasında yapılacak ama denk getirebilirsek ve golf gt sahibi abimizin aracında ki sorunlar giderilebilirse tabii onu da yine davet ederiz. Bu arada tsi grubu araçlarda egzos sistemi tamamen orjinal iken sadece orta susturucu yerine düz boru çekilse avantaj ve dezavantaj olarak ne getirir ne götürür acaba görüşleriniz nelerdir? İbiza cuprada orta susturucu yerine düz boru çektirmeyi düşünüyoruz.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Marka - Volkswagen
Model - Golf GT Twincharger
Ağırlık - 1302 kg
Motor Tipi - DOHC
Silindir Sayısı ve Yerleşimi - S-4
Silindir Başına Subap Sayısı - 4 (Toplam 16 Adet)
Motor Hacmi - 1390 cc (84,82 cu in)
Çap - 76,5 mm (3,01 in)
Strok - 75,6 mm (2,98 in)
Sıkıştırma Oranı - 9,7 : 1
Hava Besleme Türü - Turbo & S/Charged
Videodaki araçta cut out var o yüzden ses bir hayli fazla çıkıyordu.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
öncelikle herkese selamlar, bir süredir takip ettiğim siteye nihayet üye oldum.
Bende de golf gt dsg var, revo yazılım ve kn panel filtre ile yürüyor. Egzoz tamamen stock.
Yaklaşık 205-210 hp. Bu videolardaki GT ile alakası yok. Sadece yazılım ile bile 0-100 de kafa kafaya gitmeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Arkadaşlar denemelerizden haberdar olup tanışmak isterim.
Dostum biz maalesef Kayseri bölgesinde ikamet etmekteyiz. Biz zaten Golfün gitmesi gerektiği gibi gitmediğini biliyoruz.Araçta kesme biçme usulüyle borunun bir yerinden yer açıp blow off takmışlar aracın performansı olması gerektiği gibi değil o yüzden konu açalım dedik.
Tekrar ediyorum golf gt de chip,filtre,cut out egzos, 18" replika GTI jantlar ve hks blow off var. Aracın sahibine en son arıza cihazına bağlamasını ve blow off'u sökmesini söylemiştik ne yaptı bilmiyorum. İleri zamanlarda daha sağlıklı ve bu sınıfa yakın araçların denemelerini videolara alıp yükleyeceğiz inşallah.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
bildiğim kadarıyla replika GTİ jantları epeyce ağır .. onları sökmesi epeyce hayrına olucaktır.. en azından denemeler sırasında sökerse iyi olur .. TSİ araçlarda ses istenmiyorsa en güzel spec bana göre filtre downpipe yazılım Dv dir .. egzosa gerek yok ..ben koyarmıyım tabiki evet ama egzos istemeyen kesinlikle downpipe yaptırmalı ..
Cupra stock hali ile bile çok iddialı . Hafif olmasın çok büyük avantaj. Yazılımlı Cupra ile yürümek istemem , fena bozar. d/p konusuna katılıyorum ,sessiz +10 hp fena olmaz.
Aracın yazılımını yapan benim...
yazma gereği duydum...
yazılımdan önce ve sonrasında araç sahibinin hisleri "aaa benim arabam şimdi gerçekten gidiyor" şeklindeydi. 30-35 hp si var yanlız dyno olmadığı için orjinal verileri bilemiyoruz. öncesi ve sonrasında ciddi fark oluşmuştu. ertesi gün forge DV taktım, araç sahibi memnuniyetsizliğini bildirdi, ürünü söktüm geri aldım. daha sonra hks takılmış, kim taktı nasıl taktı nerden vakum aldı bilemiyoruz. (18 jant - LPG- ve debriyaj bitik o aracın) kendisine bu durumu ilettik...şuan durum nedir bilmiyorum. daha sonra şadan abiler diğer bir 170 lik le denemişler bu halde (oda yazılımlı istanbulda yapılmış) kafa kafaya gittiler...
yazılımda sorun olması imkansız çünkü arttırılan rakamsal değerler var ortada(%3,5 avans %6 benzin %8 gibi TP gibi) zaten bu işlerle uğraşan bi kişinin böyle bir hata yapmasındansa (güç düşmesi) ... Onurlu bir şekilde Harakiri yapıp yaşamına son vererek kendini affettirmesi gerekir hahaha![]()
tsı da lpg kullanmak da cok mantıklı olmus cıdden,daha dogru duzgun kıtlerı yenı yenı cıkıyor ve ucuk fıyatlara o lpg yı hangı ara taktılar acaba
aracın sahibi LPG işi yapıyor bu konuda çok ilerideler. kendi aracına reklam amaçlı taktı yani takılabildiğini göstermek için, bende pek inanmamıştım ama iş görüyor sanırsam. yanlız çok pahalıııııı)))
seat yürümemişkii kosmuss sankiii yazılımdann olabilirrr
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
aracın bov'dan sonra sıkıntı yaptığı bariz belli çuf edio araç yürümüyor ondan sonra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)