JAP 10 TYPER
rbc kpro kelebek headers filtre egsoz....
321 HP M3
ss headers ss komple egsoz kapak blok taşlı sıkıştırma fazla....
geçen yaptıım denemedeki m3 286 lık m3 idi.komple sıfır motorlu 305 hp civarı idi.ama büyük jantları vardı.
bugün ise bi kardeşimizin manuel 321 hp lik m3 ile denedim.sanırım EM plaka idi.
arabanın speclerini bilmiorum tanıyanlar komple ss li dediler.sahibi en doğru bilgiyi verir.
benim koltuk söküktü.kendim 108 kg yim.
denediğim insanlar arasında en düzgün insanlardandı sahibi.hakkı ile denedi kurnazlık yapmadı erken basmadı.
denemeler çoğunlukla yokuş yukarı idi yine.1-2 denemede yokuş aşağı ve düzlükte idi.
yokuş yukarı sıktıklarımızda 2-3-4 kafa burun gidioruz 5 e atıldığında çamurluğunu çıkarıordu m3 ümüz ve 6 ya atınca 250 lerde ben beni net 2 boy geçmişti
düz yolda iken ben genelde yarım boy önde oluorum 5 sonnuna kadar 6 YA ATTIĞIMIZ GİBİ VİRAJ GELİOR arkadaşımız bırakıyor doğal olarak.
maşallah suphanallah arabasına muhteşem bir sesi ve gidişi vardı.
8500 dönüorum ve 5 kesicim 230 gibi oluor (bilgi olsun diye yazıorum)
şimdi videolar geliyor.bana öyle geliyorkiben o m3 le yürüdümya her m3 le aşağı yukarı yürüyebilirim o speclerde.yanılıyorda olabilirim.bbursada herkes o sarı m3 den bahsederken m3 nasıl gitmeliyse öyle gider diyor.tabanını düz bastırsın kazsız belasız kardeşim.
videolar için özür dilerim çeken arkadaş sarsılmaya başlayınca yarıda kesmiş.asla art niyet yoktur zaten yüzde yüz diğer arkadaşlarda videolar vardır herkes video çekiodu çünkü eklerler.
YouTube - JAP 10 vs 321 hp m3
YouTube - 321 hp m3 vs JAP 10 TYPER
YouTube - 321 hp m3 vs JAP 10 /BURSA) 5 sonu
YouTube - 321 hp m3 vs 16 JAP 10 5 başı