kankacım çoook güzel yazmışsın olay budur
maşallah babali, arabanın hakkını veriyon sürekli gazdasın![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
serkan deneme yapmııış videooo koymuuş ve haala konuda polemik yok ilgiinç cidden![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
güzel bi deneme oldu her 2 aracada maşallah.
serkan abi 6.vites 2000devir rollinginin videoları yokmu![]()
maşallah arakdaslar
tr nin dört bir yanından m3 leri denemelerde gördukce seviniyorum bu arabalara artık insanlar hakettikleri saygıyı ve tedaviyi yapıyor daha guzel olucaklar ins...
bu arada hedars yoksa komple ss bişe farkettirmiyor
BOZBEY
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
benim araba bile 3 e atınca sarıyordu rollinglerde. cc2 vardı bende de. o debriyaj gerçekten çok iyi bir debriyaj.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
gunaydın arkadslar bende vıdeodakı m3 un sahıbıyım typer ın masallahı var fena yuruo arkdasımın arabası... benım aracımda 6+2 headers ve komple ss egzos vardır... kendı aracım ıcın soluyorum 2 vıtes basabas gıdıyoruz benım 2 nın bıtmesıne yakın typer 3luyodu ben 3 ledıgılde ayırlmaya baslıyordum.. COK GUZEL BI GECEYDI TAMAMEN ARKADASLIK VE DOSTLUK ICINDEYDI...
SUNUDA SOLEYIM ADAMIN ARABASI FENA YURUYO... BENIM M3 UM TR DE SAYILIDIR BAKIM ACISINDAN ADAMIN ARABASI YURUYORSA BENIM ARABAMIN BAKIMSIZ KOTU OLDUGU ANLAMINA GELMEZZ...
maşallah bütün araçlara serkan egsantrikle hayatın daha farklı olucak![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Dun aksamkı yarısa adem arkadasımın ısrarı ustune yaptım kımseye bı ıddamız yok...![]()
guzel bi geceydı aracların da massalahı var benı kırmayıp gelen m3 un sahıbı alpere ve jap 10 un sahıbı cıg koftecı serkanatsk ederım.
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)