masallah araclara ne o lan cupra aldım dıe lazmı oldun :D
Printable View
masallah guzel zevklı bır roll olmus ama gonul ısterdı kı typer gecsın zamanında alıstırdılar e46 m3 lerı typerlar gecıyor diye
e36 m3 k pro lu typer ı gecınce tuhaf geldi m3 un iyi gittigini duymustum m3 e de kocaman masallah
Her iki aracada kocaman maşallah Typer iyi gidiyor ama 200km den sonra m3 e tutunmak zor.
alper bıdaha abının yanına vıdeo cekmeye bınmem siz basıyonuz elimde kamera sap gibi beklyom ati niye basmıyosun? dur yarışı izliyom diyo:D:D
masallh masallh ALLAH nazardan saklasın
maşallah m3 e çok iyi gidiyordu.hilmininde dediği gibi ufak tefek olaylar oluyor m3 lerde sonra 10 boy geçtik deniliyor.gördüm ben giden m3 işte.geçen denediğimizde gidiyor diyodu herkes o gece muhtemelen oda sıkıntı yaşamış olabilir.
c.tesi oda sıfır hata olarak gelicek onunlada denicem.artık roll bitmez bursada.
ben sanki otobanda sedatları gördüm 4 kapı bi bmw de.
hayırdır typerla gelmemişler arıza falanmı var typerda ?
bi sıkıntı varsa yardımcı oliym sedat ABİME...... ;)
Bursa roll geceleri canlanmaya başladı honda ile bmw büyük rekabette yarışlara gelemedim ama bu c.tesi ölmez sağ kalırsak ordayız airetten bu hafta arabalardan birinin ön tamponuna bi handycam sabitlicez daha canlı videolar çıksın ortaya böyle pek eğlenceli olmuyo ;)
Bursaya Maşallah
Videolar arka arkaya geliyor Allah kaza bela vermesin
Fakat arkadaşlar bu tarih söleme gün verme olayına bir son verin artık forumda
İstanbullular gecenlerde büyük sıkıntı yaşadı sizlerde yaşamayın
Netten butun illleri tkip ediyolar
önce ankara sonra istanbul sonra bursa olmasın
Allah tekerinizi düz bastırsın
Kazanız Mübarek olsun :allaalla::allaalla::allaalla::allaalla::allaalla: :allaalla:
sarı m3 un gıderını begendım masallah..
çiğ küfteyı karıştırdıgı mixer gibi kendiside zaten , ortalık karıştırıcı babaliii :D
cok tesuf ederım japon gardaslar :-) ben herzaman sukuttan yanayım ama ekşınıda severim.benim dukandaki mixer bozulunca ben desbe yi cagırıorum.onun karıstırdıgı kofte bambaska oluyo :-) mıkser emre ahsahsahs sevıyorum alayınızı beybiler :-)