guzel konuşuluyoda bazı arkadaslar sert cıkıyo kalp kırmak olmasın dıe söledım ben yoksa banane benım arabam 1.4 esnaf alayına gıder :D :D :D
Printable View
Gerçekden honda sahipleri aracını altın sanıyor 98model araç 23bin:D
bu kıyaslamaların 2000lerde fln yapılması lazımdı bence bu zamanda hangileri orjinal kaldıki kim yüklüyse o geçiyor:D
sağlamlık konusu şans biraz honda alıp sanayiden çıkamayanda var. fransızlarda genelde apacilerin elinde olduğundan sanayiden çıkamıyor bence ben koca edirneyi 1le gezeni bi zavallı fransız tanıyorum mesela:D yinede fransızın biraz daha nazik olduğu belli kanımca..
ya devrimciler (yusuf ve emreyi kastediyorum sadece kimse alınmasın lütfen) işiniz gücünüz yokmu sizin size ne kardeşim milletin arabasından
bakın kendi arabanıza yapın sökün yapın sökün yürüyün koşun emekleyin ne işiniz var kardeşim kimin eşşeği neyse ney ne adamsınız ya
306 gti dediginiz araba vti kategorisinde olmamasına ragmen vti gerisinde kalan bir araba ne yazıkki... :D
bir tek trda karsılastırılır ztn, 106yla vtı, vtı ın rakıbı 306dır hacıme gore katsılastırma yapılmaz, yurtdısı 97 98 yıllarına bakın, compact gtı lara..
106 corsa gsı clıo 1.8 rsı rakıptır..
typer ile r32de rakıp 3.2 cc , fırma polıtıkası bu işler..
vtida almıslar vtec motorunu cıvıc kasasına oturmuslar baska numarası yokmu dıelımÇ:D:ASd:D
abımız ii biri yasça benden büyüktü baska bı arkadasımızın tanıdıgıymıs o cagırdı da geldı. amaç sen geçersın ben gecdersınde zıyade araçlarımızı gormektı ;)
gene başa dçnmüşsünüz. size ne kim pejo seçyor kim honda alıyor. kim pejoya mod yapıyor vs. adamın parası vardır gider başka bişi alır. parası vardır pejo yükler. buna göremi yorum yapıyorsunuz. ilginç :)