onay bekliyoruz hala...
onay bekliyoruz hala...
görünebilirliği açık neden herkez göremiyor merak ettim bu arada hala onay bekliyor
videoyu izleyebilen arkadaşlardan biri indirip yükleyebilirmi acaba benimki hala onayda sanki ab ye alacaklar arkadaş ne onaymış![]()
Videoyu izlemedim ama canlı izledim olayı. Gereksiz bir hareket yaparken kontrolü kaybetti arkadaş bir iki saniyeliğine. O sırada kenardaki araca çarptı. İki arabanın arasında kalan bir arkadaş vardı kenara doğru bayağı sekerek ulaştı. Bir miktar ezik vardı muhtemelen. Kalıcı bir şey var gibi görünmüyordu. Çarpılan arabanın arka çamurluk içeri geçti biraz.
Arkadaşlarımın arkadaşları olarak ayarlı olabilir herkese açık yapsın video sahibi kimse söyleyin ona![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
görünürlük herkeze açık defalarca baktı arkadaş,
video onaylanmadı gitti bi onaylansa link vericem ama sabırlı bekleyiş isyana dönüşmekte![]()
hocam yutube koysana
www.honda-tech.com