2 aracada maşallah güzel yürümüş 2 araçda![]()
2 aracada maşallah güzel yürümüş 2 araçda![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
yav bende bira içsem zaten içiyorum ama motora binerken acaba benim arabada yürürmü merak ettimacaba efeslemi daha iyi giderim yoksa tuborg maltlamı araclar çok güzel yürümüş ayağınıza sağlık başa baş gidişlere bayılırım
gunduz denemesı değil sabaha karsı denemesı dıyelım ben yanınzdan gece yarısı 4 te ayrıldım zaten mıllet uyurken roll mu olurneyse her 2 aracada maşallah yanlız specler tam yazılımı ? ben farklı bılıyordumda....
Maşallah rs' lere .. Bende diyorum hangi ara denediler okan demişti arkadaş gelicek gece die demek sabaha karşıymışçok zevkli denemeler olmuş jgl' yede maşallah iyi yürümüş, ss rs her zamanki gibi çiğerli :d stock king
![]()
SS RS e tutunan bir araç gerçekten iyi yürüyor demektirMaşallah JGL ye km olsun yürür olsun yapılanlarla gerçekten güzel oldu bilinçli ellerde yüklenen araç belli ediyor
![]()
çok keyifli deneme olmuş maşallah![]()
maşallah her ıkı aracada arkadaşlar bu arada musaıt bı anınızda ve rs ss rs jgl rs ve ben zy rs denemek ısterım cok zevklı ve gusel bı deneme olur kanımca arkadaslar
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
son deneme tam kalem olmuş zevkle izledim hadi biri biraz kopsun diye bekledim ikiside çok başarılı maşşallah
keşke TR de her deneme böyle zevkli dostça ve çekişmeli olsa..
araçlardan çok dostluk önde gitmiş maşallah dostluğaarabalar tırt ztn :P
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)