son yapılanlardan önce 186hp idi diye biliyorum bir ara 191 çıktı dediler ama yapılanlardan sonra dynoya çıktımı bilmiyorum
son yapılanlardan önce 186hp idi diye biliyorum bir ara 191 çıktı dediler ama yapılanlardan sonra dynoya çıktımı bilmiyorum
evet kardeşim 186 çıkmıştı ama ozaman eksikler yopılmamıştı zaten ve RS selcukla denemiştik eksikleri yapılmadan önce onunki 191 verdi benimkide 186 vedi bu yapılanlardan sonra ne selcukla denedim nede dynoya çıkarttım aracımı ss le denedim sadece zaten selcukla okanı çok merak ediyom şuan denemelerini sabırsızlıkla bekliyorum ozaman ve beni3 4 boy geçmiişti eksiklerimle şuan tamamlandı gibi bişy ama ss le ne olacak bakalım zaten ssle denedikten sonra benimle ne olacağı belli olur zaten![]()
belli olmaz onla denemesi senle ne olur.
onların çok garip bi okan geçiyor bi selçuk geçiyor bi berabere kalıyor. farklı devirlerde bile farklı çıkıyor.
üst üste 5 kere bassınlar 5 kere farklı sonuç çıkıyor garip onlar birbiriyle hep garip bişeyler oluyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
onlar bi denesinde ben ortasını bulurum
elbet biyerde deneriz ve rs le aramızda çok uzaklık yok zaten yakınız birbirimize
![]()
yakınsında araba bende![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
guzel olmuş çekişmeli,
benzin beklemekle oktanı 150 olacağına daha da kötüye gider. Tr deki bütün yakıtlar 95 oktan + katkı dır o yüzden depoda çok benzin yatırmayın.
186hp çıktıktan sonra neler eklendi neler değişti araçta ?
spedline jantlar çıkartıldı önlerden orjinal O.Z lar takıldı
ve akebinde 45 yanak lastiklerde takıldı tabiki
spedline 10. 10 500 kg gibi geliyo du ozlar 6.200
sonra egzoz borularındaki potluklar düzeltildi
3. barlık regületörü 3.5 bara çıkartıldı
ve buji kablomu değiştirdim okadar
Benim arabamda eski benzin var diyip çamura yatıcam
Oktan belki eskiden satılan Normal benzin statüsüne geçmiştir
Garage zaten nemli içide küf tutmuştur![]()
maasallah beygırler havada ucusuyo
oktan arttırıcıyı nasıl test ettınız merak ettım.ıkı aracadamı koydunuz yoksa bırınemı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)