airmass ın olayı bu zaten bildiğin ortalığı yıkıyor ve bence 10 numara yani, ama otto lu sesi de güzelmiş:)
Printable View
airmass ın olayı bu zaten bildiğin ortalığı yıkıyor ve bence 10 numara yani, ama otto lu sesi de güzelmiş:)
otto tipi susturucular cok sıradan sesi var...
Masallhh güzel olmuşş ;)
valla gayet basarılı hıc elleme : )
polıs amcalardan bende tırsıyom ama sukur daha yemedım eksozdan ceza falan.ama sana tavsıyem satıp apexı falan alma.su an dıstan ses cortlamıs sen hele bı kurum baglasın da ondan sonra dınle o sesı.aynısı var bende hele bı de alev at o zaman gor:D orta susturucu falan da sakın takma hıc bır anlamı yok o zaman az bekle ve gor.ayrıca onun adı aırmass degıl ''ucundan kedı gırebılen eksoz'':D:D
Düz boru ile Airmass bayağı gürültülü olurdu, zaten öylede olmuş :D
Bence gayet güzel olmuş, elyafları yandıkça ses daha çok cazırtılaşıcaktır..
Eğer kullanabiliosanız böyle kullanın derim. Olmadı ortada küçük tüp bi susturucu takılabilir.
yok o duydukların elyaf yanması alev attıgı zaman arkadan bomba bıraktıgını sanıyosun yola haha:D bıgun sabah marsa bastım bı ses duydum mıyavvvvv:D fırladı kedıcık:D:D:D saka bı yana cok buyuk test ettım onayladım 3 arkadasımın ayagı gırıo rahatca:D
bencede gayet güzel olmuş ses,,tabi kafam şişmez polisle başım derde girmez dersen,,,orjin ortayı takarsan ses bence çok rahat %30-40 oranında azalır,,alt devirdeki uğultu azalır hemde biraz alt devir kazancın olur :) ...
bence ses 10 numara olmuş =)
güzel olmuş :)
bu nasıl egsoz ya :D:D: bugun 200km yol yaptım vites küçültüğümde patırtı çatırtılar oluyor çok iyi ya çok hoşuma gitti valla :D:D:D