airmass ın olayı bu zaten bildiğin ortalığı yıkıyor ve bence 10 numara yani, ama otto lu sesi de güzelmiş![]()
airmass ın olayı bu zaten bildiğin ortalığı yıkıyor ve bence 10 numara yani, ama otto lu sesi de güzelmiş![]()
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
otto tipi susturucular cok sıradan sesi var...
polıs amcalardan bende tırsıyom ama sukur daha yemedım eksozdan ceza falan.ama sana tavsıyem satıp apexı falan alma.su an dıstan ses cortlamıs sen hele bı kurum baglasın da ondan sonra dınle o sesı.aynısı var bende hele bı de alev at o zaman gororta susturucu falan da sakın takma hıc bır anlamı yok o zaman az bekle ve gor.ayrıca onun adı aırmass degıl ''ucundan kedı gırebılen eksoz''
![]()
Düz boru ile Airmass bayağı gürültülü olurdu, zaten öylede olmuş
Bence gayet güzel olmuş, elyafları yandıkça ses daha çok cazırtılaşıcaktır..
Eğer kullanabiliosanız böyle kullanın derim. Olmadı ortada küçük tüp bi susturucu takılabilir.
yok o duydukların elyaf yanması alev attıgı zaman arkadan bomba bıraktıgını sanıyosun yola hahabıgun sabah marsa bastım bı ses duydum mıyavvvvv
fırladı kedıcık
saka bı yana cok buyuk test ettım onayladım 3 arkadasımın ayagı gırıo rahatca
![]()
bencede gayet güzel olmuş ses,,tabi kafam şişmez polisle başım derde girmez dersen,,,orjin ortayı takarsan ses bence çok rahat %30-40 oranında azalır,,alt devirdeki uğultu azalır hemde biraz alt devir kazancın olur...
bu nasıl egsoz ya: bugun 200km yol yaptım vites küçültüğümde patırtı çatırtılar oluyor çok iyi ya çok hoşuma gitti valla
![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)