yiğit 0.8 barda turbo cıvıc var kor m3 le aynı gıder sanırım ıstersen deneyelım bızde senın gıbı soktuk kestık
yiğit 0.8 barda turbo cıvıc var kor m3 le aynı gıder sanırım ıstersen deneyelım bızde senın gıbı soktuk kestık
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Bu yazılanları daha yeni okuyorum hiç birini ben yazmadım
ahmet yazdı haberiniz olsun
bende typer gecsin isterim ama KOR da bizim arabamız şimdi onu da yerlerde süründürtmeyiz
Hilmi
bu arada DBS yi bizzat sürmüş birisiyim bence araç çok iyi gidiyor cok araba ile yürüyebilir
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben sc yi ilk yaptığımda baskı balata volan sorunum vardı. kuk beni dediği gibi gecmişti. gene sc ilk yapıldığında replika grup em vardı aracda resit abi gene geçmişti. ben oem baskı balata koyduğumda kuk iki kişiydi kumburgazda ben kuku gecmiştim. stp sök at grup emı koy cai yürü dedi. öyle yaptığımda arabam net 3 boy far etti. volanımın tornalı bozuk olması nedeni ile baskıyı çok çabuk bitirdi. arabayı 5 ci vitese alıyordum 1 ci vites gibi kalkıyordum. resti abi zd ile denetti denemk istemedim denetti o şekilde zd de beni gecdi.
fakat comt stage5 ve hafif volan koydum 3-4-5-6 karbon sekramonç değiştirdiğimde olay cok cok farklılaşmıştı vtc için. arabam net 3 boy daha hızlanmıştı.
he unutmadan ertan turbo lu iken vtc u typer denemesi yaptık. vtc typer gene arada 3-4 boy öndeydi...
o gece k plakalı subaruyla denedim fark çok açıktı. uba ile denedim (sıkıntı var dendi olabilr) fark çok açıktı. ahmet abinin cupra ile denedim gt28 fark çok açıktı. o gece resit abiyle denemek istedim nasip olmadı. k subaru ile yiğitin denemesini izledim kafa burun gidiyorlardı k subaru çok çok az öndeydi.
yani benim tahminlerime göre bildiğimide söylüyorum n/a typer ile sc typer arasında bence gene baya bi fark olurdu...
çok sözleştik yiğitle tunayla ama allah nasip etmedi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)