Ben aracın 53'de kaymaya başladığını fark ettim, adam neden çok normal bişeymiş gibi davrandı? Halbuki ilk anda toparlayabilirdi.
Ben aracın 53'de kaymaya başladığını fark ettim, adam neden çok normal bişeymiş gibi davrandı? Halbuki ilk anda toparlayabilirdi.
K.
enteresan bir video quattro olma olasılığı çok yüksek kafayı çok iyi topluyor makina..
kayma ile ilgili amortisör lastik yol durumu gibi birçok şey geliyor aklıma.. Sene 2003-4 1 kere S'e böyle girdim duraktaki arabalara giriyordum son anda yırttım o aklıma geldi..![]()
53de kaymaya başlamasıyla kopması bir oluyor zaten.
Reklam diyen arkadaşlarda neyin reklamı bu allah aşkınaReklam olsa dam toparlar basar gaza yoluna devam eder , inip sağı solu kontrol etmez.
Bende anlam veremiyorum ama yurtdışında çok yapıyorlar bunu yolda sakin sakin giderken kameraya çekme işini
can sıkıntısındano anda ayagını gazdan cekmesi veya frene dokunmayı dusunmesi bile kıcını boyle bırakmasına bire bir sebep
tecrubeyle sabit
![]()
Son kontra profesyonelce biraz
quattro...
başka bi araç olsaydı o, hiçbirimiz böyle bi video izleyemeyecektik.![]()
arkadaslar adam zaten soyluyor kopmasının sebebını arabayı kontrol ettıkten sonra lanet yılanlar diyor, ormanlık alandan gecen bır yol olması nedenıyle yolda yılanların ustunden gecınce yag etkısı gostermıs heralde, hem vıraj donuyor, yola baskısı az hem asfalt ile lastik teması kesılınce bırakmıstır araba, orjınal vıdeo da hızınıda yazıyordu bunun 160 km cıvarı bı hızı var donerken
handling > hp
azk virajında bende böyle bir şey yaşadım hızlıydım vtec le
120 130 la girdim polisi görünce otomatik ayak frene gitti tabi
ufacık dokunmamla kafadan kaydı 4-5 kez saga sola gittim kukaları filan ezdim durdum
arabadan attım kendimi anahtarı fırlattım bagırdım boyle arabanın .... ben tabi numara yapıyorum kalbimi filan tutuyorum polisler yanıma geldi gecmis olsun beyfendi nasıl oldu boyle bu dediler bende dedim arabayı yeni aldım daha bu nasıl araba yol tutmuyor lanet olsun boyle arabaya filan su getirdiler gecmis olsun beyfendi dikkat edin dediler yolladılar
fena rol yaparım hani hahaha![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bana olunca hep ters dönüyorum kalıyorum .... Veriyom kontrayı veriyom kontrayıolmuyor
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ataşehir mc'in oradan gümrüğe doğru giderken ağaoğlunun gökdeleninin yanındaki rampada keskin bi viraj var.... bugün oradan aşşa inerken(tahmini 50 60km) bir elimde telefonla konuşur vaziyette aracın arkayı kopardım ve tek elimle 2 kere sağ sol yaparak toparladım(baya bi kaymıştım)....
olayın ardından kendimi ken bloc gibi hissetim![]()
Bu kadar uçuk durum başıma gelmedi ama ucundan benzer durumlarda ben sigara içmediğim için direk devam ediyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)