vt001 ( vti ) : beyin,süpersprint headers+egzoz,kısa oranlı şanzıman,aem v2
tr402 ( gti ) : filtre,egzoz
YouTube - 106 gti & Honda vti
vt001 ( vti ) : beyin,süpersprint headers+egzoz,kısa oranlı şanzıman,aem v2
tr402 ( gti ) : filtre,egzoz
YouTube - 106 gti & Honda vti
TR nin her gün üstünde olmasam stock olduğuna kesinlikle inanmazdım. Maşşallah cenk'im allah kaza bela vermesin. Yakın bi zamanda CRM Performance Suat usta yolu bu arabayada gözüksün derim ben ama.
Powered By Suki(CRM Performance Style)
maşşallah araçlara
106 çok iyi. hiç bozmamalı bence bu makineyi![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
tr nin maşallahı var eski formunda
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
TR 'ye kocaman bi maşallah.
VT supersprint hedırsı değişmeli bence.
ayriyetten dip gazda kaç afr yürüyor araç acaba, beyin ayarını kim yaptı?
maşallah vtec altı basılmış ama kısa var toparlaması lazım ama nası kısadır bu 4 bıtmedi yav bı turlü![]()
eğer araç sahibi daha sonra değiştirmediyse üzerinde benim yazdığım çip var .... dip gazdaki afr si olması gerektiği gibidir.... ayrıca vt001 izmirde çok iyi yürüyen arabalardan biriydi eğer daha sonra kurcalanmadıysa.... hepimizden hızlıydı en son bildiğim....detayları çok iyi bilmediğim için fazlada yorum yapamıyorum
.... eğer en son bıraktığım halindeyse vti'ın yürüyememesinden çok 106 nın iyi yürüdüğünü söylemek daha doğru olacak...
2 aracada maşallah artık duyduğum fıltre eksozlu aracların hepsı yuklu araclarla yuruyor ya yuklu araclar bıtık durumda yada yapılanlar söylenmıyor artık moda olmus ama her ne şekıl olursa olsun galıbı tebrık etmek lazım ...
cenkim güzel gidiyo her zmnki gibi kazasız belasız...
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)