ah bu şarkıların gözü kör olsun.unutuldu stock power DRC.ya gerçekci olalım yaaa sağlıklı bi gti böle ufak tefek kurcalanmış vti ları geçer yani.gidip çok para harcanması lazım vti lara uzun yolculuklar geçirmesi lazım ki öle yürüsün birisi 160 tan başlıo öbürki 120 den eyw kilo farkına itiraz yokta.bu fransız yapmış yaaa![]()
aracinizin hakikaten masallahi var.ben olsam hiç elletmem sahsen.flitre ve eksozla böyle yürüyor ise yüklü olsa ne olur kestirmek zor dogrusu.
o kadarda uzun boylu değil))))))) .....yaklaşık 3500 devir civarı basılmış....o devirlerde 106 ile honda hemen hemen aynı gücü üretir....güçler aynı ancak 106 ***** baya hafif....zaten o avantajıyla yaklaşık bir boy kadar çıkıyor vt001 vtec açıncaya kadar...vtec açılınca dünya tersine dönüyor.....yani o yüzden sordum vtec üstü denedinizmi diye.... vtec açık yapılsaydı bu deneme muhtemelen 106 hiç kafa çıkaramıycaktı ve böyle bir videoda ortalarda dolanmıycaktı
.... ama sorarız avni geldiyse askerden bide vtec üstü denersiniz aradaki farkı daha net görürüz....şunu tekrar hatırlatmakta fayda var tr 106 akranlarının arasında çok çok iyi yürüyen bir gti....
vti da sıkıştırma yok...egzantrik yok....headers iyi değil...ss magnum headers orta ve son susturucuya sahip.....honda mühendisleri iyi çalışmış 1.6 hacimden zaten çıkarabildikleri gücü çıkarmışlar...... bu yüzden sıkıştırmayı arttırmadan yada egzantrik girmeden çip yazarak öyle uçan kaçan bir vti yapamıyorsunuz.....avantaj olarak sadece kısası var...onunda çiple devrini açıncaya kadar bir faydasını görmedik açıkçası rollerde.....yani bizden iyiydi ama öle boy boyda değil....5 sonunda iki boy çıkabiliyordu çipten sonra....bize göre en avantajlı yeri beşinci vitesi ki deneme zaten 4 sonunda bitirilmiş.....
avniden hiç duymadım ben type r geçtim dediğini....herhangi bir type r ile denediğinide bahsetmedi hiç....
ama şunuda atlamamak lazım....120 beygirlik filtre egzozlu bir 106'nın böyle yürüyo olması müthiş....vti stock olsaymış ''tr 106'' , vti'ın üstünden atlıycakmış..... tekrar maşallah.... allah kaza bela vermesin.....
106 ya maaşallah vti a göre heleki vti ın speclerine göre şahane , sıradışı gidiyo.
Yaa pejocu arkadaşlar yanlış anlamasınlar benide
ben bu yazılanlara katılıyorum bunun nazla cilweyle bi alakası yokki bunun sistemi bu 5500 üstüne kadar bu aracın 106gti ile gitmesini beklemeniz çok abess.
Haa bide vti war vti war bendede yine selami abinin sendeki pejodan sonraki vti ı war.
İstersen kendisine bi sor bakalım senin eski pejo ..... speclerdeki vti ayırıyo diye bakalım ne dicek ama bendeki vti dan sana bu yazdıklarımdanda bahset.
Kısacası vti ın ciddi anlamda speclerinde sıkıntı olduğunu yada pilotun problemli olduğunu düşünmekten başka bişey aklıma gelmiyo
stok 106 biton vti a nerdeyse 3boy atıyo
Edit:3boy değilmiş düzeltiyorum 1-2boy
PSN:dohcvtec99
Cengo maasallahben vtec ustude denemiştim ksk yolunda bi ara öndeydim,baska denemelerim de oldu baska vteclerle yine öndeydim,ama bize imam power diyolardı farklı fantezilere giriyoduk 106 ya binince
kazasız belasız butun arkadaslara,tr,drc,ag,rv guzel kazındı bu araclar tarihin derin sayfalarına
![]()
Sanki Vtec Altı Basmışsınız =) güzel deneme ama maşallah her iki aracada GTİ den ümitliydim hayal kırıklıgına ugradım![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
kardeşim VTİ'de vtec altı basmak 4bin devirlerde filan(ki burada 3500den bahsediyor speed nickli üye) arabanın en ölü zamanlarıdır.
vtec üstü basılsa bende kafa cıkaramacayğını düşünüyorum videodanda anlaşılıyor zaten.
ayrıca VTİ'nin üzerinde ki setup iyi bi setup değil. ss hedırsı ne diye takarlar VTİ'ye anlmış değilim.
sonda ve ortada da ss varmıs arabayı boğar bi kere bunlar.
Megan/hytech/dc hıdır,dümdüz ara boru, freeflow son susturucu,short ram yalıtımlı filtre sistemi VTİ'de en çok performans veren setuptır. bunların üstüne beyinde çok çok güzel verim verir.. üstelik bunda kısa da var kimisi memnun oluyor kimisi memnun olmuyor o ayrı bi mesele(ki f/h/E lu bi setupta faydasını sword ab vtec'ten baska söyleyeni duymadım ben).
hee 106'ya kocaman maşallah yürürü belli kendini belli ediyor araba, ama o VTİ'nin de hakkı bu yürüyüş değil emin ol![]()
selami abinn araclada denedk.onunlada cok güzel gidiyrm.giden araba var gitmeyen araba var tabi.bi ara onunlada olan videoyu koyarım106 lar 200 den sonra ***** gitmiyo.
özdn abi 4000 altı basmadık sanırım.bide su var.avinn devri benm her zaman üstümde beyn oldugundan dolayı(sanırım).kısada var.sonucta güzel bi deneme oldu.![]()
speclere göre 106 harika yürümüş maşallah..![]()
senin araban , haluğun eski arabası , ulaşın sattığı bordo , bir kaç tane daha var izmirde....bunlar tehlikeli arabalar)))) ...bulaşmamak lazım pek
.....vt001 de kısa olmasa daha kabus olurdu durum.....vti 5500 çıktığında siz hemen hemen kesici sınırında kalıyorsunuz....kısa olunca devirleriniz birbirine yakın denk gelmiş güzel deneme olmuş.....güzel bir asfaltta 1. vitesten denemek lazım ....vti 2. vites vtec altı ; özellikle o devirlerde 1.6 ieslerden çok farklı değil malesef
....bir akşam denk gelirsek bi bakarız duruma
![]()
avniden hiç duymadım ben type r geçtim dediğini....herhangi bir type r ile denediğinide bahsetmedi hiç....
ben duydum abi ksk otobanda mutiyle denedi k-pro yoktu mutide kendi dedi deneyelim diye çok fark olmuştu arada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)