ertan o saydıklarının yarısı haftaya tamam allahın izni ile. lastikle şanzıman kalıyo...
Printable View
Maşallah kardeşim, sıkıntısız binmen dilegiyle,
Muharrem kaldırma millete:) Kişisel algılıyorlar baksana artık birisi ile denemek için kişisel problem olması gerekiyor:) Maaşallah bu arada ottomana konu dışı ama YGZ falan hikaye diyorum:D Boşuna denemeyin YGZ ye yazık olur sadece:)
iki araç denerseki daha önce denemişlerdi YGZ kafa çıkaracaktır yine :D
sonrası *****....
en son kumburgazda YGZ 3 4 boy önde iken sonra bayağa bir geri düşmüştü altımızda kev cupra ile bile zar zor görebilmiştik o gece çok iyidi...
Yasin aracına alışsın eksiklikleri gidersin zevkine sıkılır inş çıplak gözle bende tanık olurum inş...
kimsenin kişisel bir problemi olduğuna inanmıyorum...
Lan yiit 45 dakka darladım saplıycaktım sana m3 getirdim gelmedin yarında benim işim var ;)
birader kimseninkimseye kaldırdığı yok, bende ; herkezde böyle bir denemede tabiki ygz nin gececğine olanak vermiyo. kişisel mevzuya gelince muarrem olayı biliyo dün konuşmak için aradım açmadı, geri dönüş yapmadı, faceden filan silmiş çok önemli değilde... bizim arada gecen dialoglarımız farklı yani senin bilmediğin. ok
benim arabam araba gibi araba ottomanı gecemesede adı ygz typer... güzellliği benim için yeter...
tahmin ediyorum ki bu denemelrde ygz nin turbo farklıydı. şuan farklı. ben şanzımanda koysam ottomanı gecerim diye bir iddeam olmadı.
adam yapmış harcamış saygı duymak lazım...
benim saygım arabaya 600 900 hp olmaz herkez bilsin
arabası 800 hp diye kişinin ona göre muamele yapmam. benim saygım kişiyedir... n emutlu bu saygınlığı kazanan kişilere...
kaldırmak indirmek benim tabirlerime çok uzak