sağolasın reşit abi
Printable View
maşallah ygz çok güzel duruyor arkadaşlara katılıyorum keşke egsoz sesi olan patırdamalı bi video olsaydı...
bu arada bende ygz'yi ilk turbo typer olarak biliyordum.
he unutmadan kişisel problem algılıyo millet diyorsunda orya en hızlı 4 silindir listesi yapılıyo arasında ygz ve jad ın da bulunduğu muarrem oraya kalkıyo bu listede bir tane kırmızı typer yeter oda jad diye yorum yapıyo. ben gene ses etmedim. alttan aldım hani gerek yok anlatabiliyomuyum..
bak yasin etrafta en hızlı en temiz typeR ı ben aldım diye geziniyorsun ve YGZ nin benim typeR ımı önce geçtini sonradan 3-4 boy attığını duyuyorum .. Temizlik konusundada o kadar iddalı olma derim ben sana .. 2.si turbo typeR yapıyorsak biniyorsan güzellik falan hikaye o etek sesiyle güzellik olmaz kardeşim.. Ben bu nedenlerden dolayı seninle denemeden rahat edemicem açık açık söylüyorum işte. , şanzımanmı takıosn egzantrkmi takıosn ne takıosan tak 1 ay içinde bi deneyelim . geçersin geçilirim önemli değil, hem geçilsende araban senin YGZ bi karşısına geçip sigara yakarsın unutursun :) .. Önemli olan denemek.
bak kardeşim. ben hiç bir allahın kuluna en hızlı typer bende ottomanı gecdim v.s bişiy söylemedim bunu kimden duydu isen beni yüzleştir ki benim hiçbir iddeam şuyum buyum vakdim de yok. ben 2 haftadır ygz nin kontağıona bastığım bile yok. çünkü işim gücüm var vaktim yok.böyle muhabbetlerin arasında kalacak adamda değilim. söylesem yukarıyı oku ben şanzımanda taksam ottomanı gecemem dedim. etek konusuna gelince o senin şahsi fikrin benim fikrim değil. ben arabam gitmesi gerektiği gibi gitsin isterim baktığım zamanda gözlerimi alamiym isterim. he şunuda unutma BEN SİGARA KULLANMAM...
deneme mevzusunada gelince bundan sonra adam olanla denerim... mevzum asla gecmek gecilmek değil! ok
muharrem,İlk turbo type-r senin arabanın yüregirdeyken ki hali değil mi(gt37r filan dan önce) greddy turbo vardı sanırım 0.8 bar filan basıyordu ?
videoyu konuşun atar gider yapmayın
bende bilgi sahibi oldum sağolasın... :)
içinden daha da bi guzel oluyo be:) gercekten maşşallah kardeşime..
yasincim maşallah tekrardan.
gelince ara herzaman buseferde çağ kebap yiyelim :D