bu arada dıger aracda 335 d arkadasımın aracı tamamen stok maşallah 200 den sonra gelıo ve gecıo o aracda 3 kişi![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
çirkef okan ahahahahaegsoz yok orta susturucu var kapuıt kalkık arka koltuk yok vs
az ye şişko sök sende sende tak egsoz orta iptal akıllı ol biraz
JGL SAPLADI
![]()
Maşallah ZY ye
Arabayı aldı 1 ay olmadı bu ne hız yahu
Ayrıyetten jgl de ıyı yurumus..Basarılı..
Fakat pilotaj nasıldır bılmıyorum ama,alışma surecı acısından,ZY pilotajla 1 2 boy gerıde dıye dusunuyorum..Sahsı fıkrımdır..
Sevgili RS camiası ve RS çi arkadaşlarım, RS te son susturucu ve orta susturucu takılı ise o araba en az bakın en az diyorum 3-4 boy gerideBiz Utkuyla denediğimizde de Utkunun RS te son susturucu takılıyken fark 4 boy oluyordu. Sadece bende orta susturucu takılıyken 1.5 boy bazen 2 boy geriye düşüyordu benim RS. Utkuya sorun o size anlatsın. ZY son susturucuyu söksün spor tipi taksın orta susturucuyu da söküp düz boru yapsın biraz da vites çalışması yapsın o zaman o araba en az 4 boy ileriye gider. Bunu SS Okan bile inkar edemez değil mi Okan
Ama bence bu deneme gerçekten kıstas alınacak bir deneme değil. JGL de stock egzozlu bir RS ile onca kilo avantajına rağmen yanyana yürüyorsa JGL ye hemen baktırın derim
Tüm araçlara Maşallah.
O zaman anladığım kadarı ile eğer ZY RS bu stock egzozlu setupı ile JGL ile yanyana yürüdüyse egzoz sistemi elden geçirilince bu araba 4 boy net ileriye gidecek. Demek port polish olayı gerçekten yaramış. Aslında bir de polishe göre custom yazılım yapılsa o zaman daha da fena yürüyecek.
Maşallah her iki araca da.
Alp fena Utku amcası, akşama ararım konuşuruz. Megane RS oturunca hiç ağlamıyor üçkağıtçıbebek haliyle Stage 2 boost dan anlıyor kerata.
http://www.techturkey.com/forum/vide...s-clio-rs.html
bu konuda aradaki 1 kişilik fark bu kadar etki etmez diyenler teke tek olsada sonuç değişmez diyenler sizlere ufak bir hediye..
http://www.techturkey.com/forum/vide...011-pazar.html
Eşit olunca ne olurmuş iyi izlesinler
SS inadına hala filtre egzos yürüyor. takın ZY ye 4 boy etkileyecek egzosunuzu chipinizle polishinizle beraber gelin aynı speclerde zaten tutunamazsınız SS e !!
araçlara maşallah...
ali bence o kadar uzun devir çevirmezsen daha iyi olur gibime geliyor... çünkü kesiciye yaklaştıkça arabanın güç kaybettiği aşikardır... yorumum yanlış anlaşılmasın amacım akıl vermek iş öğretmek değil... sadece kendi düşüncemi paylaşıyorum...
tekrardan maşallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)