vall bilmem ben üzerinde kat yok borular değişti dediğim gibi susturucularda 63 lükmü ne bana söylenene o madem okadar stok neden böğürüyo araç bende de aldığımda full stok aldım ilk egzozu ben taktım ama arabamda hiç mi hiç ses yoktu onun ara gaza bastığında bağırıyo kardeşim bağırmasa zaten bağlanmazdı bizlerle aynı kefeye konuldu![]()
Dipnot: RS doğasında var zaten böğürmek
Ben bağlandığımda ZY ile aynı eksoz sistemi vardı sonda DC vardı ama..
Öyle bağlandım..
DC yi çıkardım OEM susturucuyu taktım,polis yine salmamıştı..
Ortaya ikinci susturucu taktık gaz ayarını kıstık dip gaz yaptırmadık vs vs..
Hatta ben sussun yeterkı dıye 3uncu susturucuyu bıle koymayı dusunduydum o telaşla
Ayriyetten ZY ile benım FL nın eksoz sıstemı aynı kalıp..Herşeyi aynı..ZY nin sahıbı arkadas bı egılsın baksın alttan sanat harıkasına
Yaptırdığımız yerde kı adam kör olmus,kayınco kaan ım 2 kroşeyle kendıne getırmıs dıyede bı soylentı mevcut![]()
vall güzel kardeşim benim JGL rs 45 binde orjinal klmtredeki bir rs tir ilk motorunda fabrika çıkışı flitresinin kelepçesini biz açtık daha kelepçenin üzerinde ki açılma boya cizgisi duruyodu okada stok bir araç gerisini sen hesap et aynı zamanda video benim faceden eklendi facemi ekle resimlerime bak egzoz takılırken iki susturucu bir kat var ve araç çok sessizdi ilk aldığımda hiç ses yok 2.0 litrelik araç elbette gaza oturdupunda bağırır ama okanın ara ciiddi ses çıkarıyodu yani hayır benim rsin egzozzunu ben söktürmesem dedğin doğru derim sana ama cidden egzoz sus hiç ses yoktubenimkinde okanım stok rs inde stok bir rs sesi yoktu belirteyim![]()
SS te orjinal 51mm lik ara borular var kat iptal orta yok son susturucusu sadece tipo 1.4 susturucusu takıp muayeneden geçtiğini bilirimsıfır ses bildiğin orjinal 1.2 16v clio gibi
![]()
ali abi nie bağrıo okanın araç söliyim son susturucu orjinal ama özel yapım oldğu için içi geniş o yüzden böğrüo orta susturucu var sonda orjinal ztn görmüşsündür egsoz yok araçta içi genişletilmiş biraz o yüzden bağrıo ama bi egsoz kdr etkisi yok tabi .. bağlanmaması lazımdı ama iisine denk gelmemiş okan yapcağı bişe yok sağlık olsun ..
olm napım yemek yemeye gidiorm yaylada hks vardı bağırtmıorm he yavaş yavaş boşa attım ztn polisi öteden görünce bağlamıcaktı ztn ruhsat kimlik vs sordu .. bırakcaktı aracın arkasına geçip bişiler yazıcaktı egsozu gördü egsoz var bağlıcam dedi hay böle işe dedimeve bıraktırdım kendimi polise sora
![]()
zy yeni farları takıldı eksoz sıstemı yapıldı fıltre orjınal takıldı muayeneye hazırkatı takmadım ıkı tane susturucu var ortada ınsallah gecder bole cok sessız oldu ama hadı hayırlısı bakalım
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
vall kardeşim pşsa alıcamda oda yok cumaada yok yarın telefonla arıcam nette baktım da bulamadım
vall kanka kusur musur bilmem ben eksiksiz geçsinde sonra bidaha uğraşamam ben yapıyım da hafifide yazmasınlar muayne kağıdını taratıp koyacam sitesende koy okan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)