tr fabrıkadan cıkarken başka çıkmıs sanırım 2 aracada masallah
sanırım tr yi yapan içine sevgi katmış aşkla yoğurmuş hamurunu
cliver Nickli Üyeden Alıntı Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin alın teri 16 YA 234 minik serçem 16 BS 462 Clio rsi 16 R 5115 Saxo vts(Kermit) 16 GU 424 punto hgt Anka Vts belediye otobüsü
bazıları doğuştan ciğerli oluyor maşallah araçlara
teşekkrler arada ara gazı ihmal etmedim
stlegal Nickli Üyeden Alıntı Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam
cengom_35 Nickli Üyeden Alıntı teşekkrler arada ara gazı ihmal etmedim hımmmm stock = stock denerdık ama uzağız iyi olurdu
kutsal Nickli Üyeden Alıntı hımmmm stock = stock denerdık ama uzağız iyi olurdu keske gun gelr arabalar karsılasr inş.ozaman nasip olursa denerz
mesafeler mesafeler
kutsal Nickli Üyeden Alıntı mesafeler mesafeler Kısa+chip+filtre (eksozum bıle orj) speclerim bursaya yolun düşerse bende denemek ısterım kardeşim
cliver Nickli Üyeden Alıntı Kısa+chip+filtre (eksozum bıle orj) speclerim bursaya yolun düşerse bende denemek ısterım kardeşim inşallah geçen ay bursadaydım keşke haberleşme şansımız olsaymış
kutsal Nickli Üyeden Alıntı inşallah geçen ay bursadaydım keşke haberleşme şansımız olsaymış yolun düşerse pm atman yeterli hem tanışmış oluruz
cliver Nickli Üyeden Alıntı yolun düşerse pm atman yeterli hem tanışmış oluruz inşallah kısmet olursa tanışırızz
maşallah araçlara..........
maşallah abi,daha aydınlık videolar olsaymıs daha iyi olurmuş
CVK RS - izmir
teşekkr ederm herkeze
cliver Nickli Üyeden Alıntı sanırım tr yi yapan içine sevgi katmış aşkla yoğurmuş hamurunu hahah bu güzeldi ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları