Maşallah Maşallah![]()
Hakan EZN bende biliyorsun. Haftaya arabanın bakımlarını yaptırayım deneyelim kardeşim. Her devirde her süratte istediğimiz şekilde basalım sen de görmüş olursun AC yi ben de EZN mi. Hoş arabaya daha tam alışamadım desem inanır mısın bilmem ama gerçekten bastıkça uzuyor alet. Arkadan itiş olması beni biraz kıllandırıyor hızlanırken
Mehmet SUS' a da kocaman Maşallah. Çok iyi olmuş.
Ben S2k ile yaklaşık 10.000 km yol yaptım ama inanırmısın gazlarken bir anda acaba kopuyomu demekten kendimi alamıyorum.En zevkli yeride orası zaten s2k ayrı bir dünya adrenalin makinesi.Güle güle kullan EZN çok iyi bir seçimdi.Arabanın işleri bittiğinde haberleşir deneriz gayet güzel olur![]()
Al benden de o kadar. Acaba şimdi bırakacak mı kıçını diye iki elim direksiyonda vites atamıyorum
Sağolasın aslında bugün Paşaoğluna gidecektim ama olmadı. Misafirim var biyere çıkamıyorum. Haftaya halledeyim vtec altı vtec üstü herşekilde deneriz. Bu arabayı tanımam lazım nerde nasıl yürüyor diye.
Yanlız Hakan yanlış hatırlamıyorsam sen EZN ile en son denediğinde komple söküktün ve bagajın kaputun fiber miydi? Yani o hafiflik setupına ne kadar yakın olursan o kadar iyi anlamış oluruz farkı.
maşallah iki aracada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)