f7r o motor kodu megandaki
Maşallah aracada kazasız belasız..
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
f7p nin silindir kapagı manifoldları vsvs üzerinde kendi dolu blogundan daha agırdır. İnanmayanların cıkması dogaldır cevap yazmıcam bu konuda. Renault 19 a maşallah ve diger araçlarada.
Renault Sports & ///MPower
çift kelebeklimi o nasıl oluyo abi ya ilk defa duydum ?????![]()
Bende tam bilmiyorumda 3000 4000 devire kadar ufak kelebek devir yükseldikçe diğer büyük kelebek devreye giriyormuş.
aynen öyle çift bir kelebeğe sahip ben şuan aynı motordan üzerinde olan bir renault 11 flash ımız var ona custom üretim yapıp tek kelebeğe ceviriyorum şuan solidworks de katı modellemesi bitti akışkan testerini yapıp imalatına geçiçem inşallah![]()
masallah butun araclara 16 s beni hiç şaşırtmadı acıkcası yurtdısındaki videolarınıda cok izlemistim vti gti gsi alayını terletiyordu...
bu arada hb bitane var beyaz oda 94 model ama satıldı alan kisi naptı bilmiyorum ben niyetlenmistim sonra vazgecip 21 turbo almaya karar verdim 1 ay sonrada ilanı kalktı.
hb 1 tane var binicide...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
izmirde bir tane daha var hb beyaz faz 1 üzerindeki kırmızı şeritlerine kadar orjinal duruyor 3 kapı bir araç süper...
bende tek keleğe düşürücem yakın zaman çok güç kaybettiğine inanıyorum çünkü...
kim önce yaparsa öteki ile resimleri paylaşırsa sevinirim en azından fikir konusunda yardımcı olur birbirimiza
o videoları izledikten sonra almaya karar verdim zaten
faz1 leride güzel... ama benim tercihim faz2 sedanözelliklede beyaz olan
bildiğim kadar ile SEdan TRde başka yok HB olduğunu sadece duydum kimlerin elindedir ne yaparlar ne ederler bilmiyorum...
bizim manifoldumuz senin aracında tork düşüşüne sebebiyet verebilir ve gaz kelebegi yönü sana uymucaktır çünkü biz tam terse alıyoruz araç turbo olacagı için... ama maliyet hesapları 500 tl civarı oluyor işçilikler vsvs hariç....
şuan aracımız soyuk halde kaporta kısmı yapılıoyr sonra boya vsvs diye gidicek acele etmiyoruz. Orjinal diff oranın ne ve daha ne kadar kısaltıcaksın. Benim hatırlaıgım kadarıyla uygun bir orana sahip sonra cok kısa kalmasın...
hayırlısı olsun... 4 gözle bekliyoroum sizin aracı
şanzımanın oranları hakkında bilgim yok açınca görücez tek bildiğim
1.viteste 70 2. vites 120/kmh yaptığıbana 2.vites 90kmh yapsa yeterli gibime geliyor zaten 200ün üstünü fazla zorlamıyorum kısalsada bana göre 200ü rahat görür...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)