o zmn üzerinde büyük ihtimal 3,56 var. Tam şanzuman kodunu söylersen kesin bir cevap verebilirim.Çünkü 16s lerde 2-3 tip şanzuman cıkabiliyor yılara göre.Ama istedigin orana sahip olan 4,07 takabilir 15*61 işini görecektir..
Printable View
o zmn üzerinde büyük ihtimal 3,56 var. Tam şanzuman kodunu söylersen kesin bir cevap verebilirim.Çünkü 16s lerde 2-3 tip şanzuman cıkabiliyor yılara göre.Ama istedigin orana sahip olan 4,07 takabilir 15*61 işini görecektir..
maşallah araclara ama ozellıkle halılın araba bana gore ılgınc gıtmıs.ufak bır ıkı guzel sey duymustum yok mu vıdeosu dıodum kı burda gordum.ne guzel gıtmıs ole arkadan fırlamıs resmen.Allah kaza bela vermesın masallah hepınııze
h22 motor kodlu prelude lar da aynı sorundan şikayetçi tek kelebeğe çevirince çok rahatlıyolar bu araçlardaki çift kelebek muhabbeti aracın hem tork eğrisini korumsı hacimden dolayı hemde yuksek devirlerdede bunu üretebilmesi hedeflenmiş
ama teke dönünce rolingde çok daha verimli oluyor şehir kullanımına biraz sekte vursada alt devirler vs az farkediyor
ilgn için sağolasın hem zaman durumunu hem maddi durumumu ayarlayınca girişem bu olaya :icon_tup:
bizde artı yönde umutluyuz şehir için kullanımda ne gibi sıkıntılara yl açabiliri alt devirlerin ölmesi dışında?
halil araba güzel yürüyor hem 900 kg aramızda 350kg fark var :) hem aracında kısa var hem arkamızdan basıp tünel boşluğundan iyi yararlanıyor...
bütün şartlar onun lehine yani anlayacağın... kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.. aracı maşallah çok iyi gidiyor allah kaza bela vermesin...