Benimde anlam veremediğim herşey herzaman istanbul ankara izmir bursa vs. gibi batıda yaşanmıyor. Burası GAZİANTEP ve burasıda boş değil bu bilinsin. İkinci olarakda ogün o denk gelmiş denenmiş olay çok basit yani yılmaz abide aracını görmüş. Pejocan'a maşallah Konyadan kupasız dönmemek dileğiyle her nekadar gelemicek olsamda iş dolayısıyla dualar sizinle..
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
olayları saptıryrsn sen kardesım ama,basından berı bı konuyu takıp edıyorm ve kımsenın o sekılde kımseye yaklastıgı yok..GAZIANTEP'e de kımsenın bos dedıgı falan yok(nıye buyuk yazdıysan?) olay sadece nfus yogunlgundan dolayı aracların fazlalılıgı..aracnız cok guzel gidiyor gercekten saygı duyuyrm..Allah kaza bela vermesin,gereksiz polemiklere gerek yok![]()
Life is just a dream on the way of death!
Ben birşeyi saptırmıyorum kardeşim buna ister inan ister inanma bu böyleFikrine saygı duyuyorum polemiklede işim olmaz az çok bilen bilir ben burda konulara yazmam bile sadece okur bilgi sahibi olurum bildiğim çok birşey olmadığından da birşey yazmam. Yazdıysam eğer bu gerçektir gözlemdir. İyi akşamlar
Konu yine Antep arabaları konusuna dönmesin. Sonuçta pejocan Konya'ya her gittiğinde kupa ile dönen kendini ıspatlamış bir araç saygı duymak gerekir. Bu yarışlarda da inşallah hulk ile yarışma fırsatları olur.
Videoda zaten yarışmıyorlar bir geçiş videosu 106 nın turbolu gırtlak halinin bile R1 ile başa çıkamayacağını benden çok siz daha iyi bilirsinizSaygılar..
minik r1 i geçiyormuş ama burda 106 geçememiş nedense
Von 306 gtı 106 gtı gepostete Videos: honda vtec açar benzn içine kçar GTİ le uğrşma logosu G
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
kafanızmı ii sizin oralarda?? buyrun misafir olundeneyin hulk la? ne dersiniz?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bu işler bence zevk işi gerçektende imkanların genişliği çok sorun değil ki ben şahidim istenilen herşey buraya getirilebiliyor. Önemli olan mütevaziliktir bence daha önce başka konuda bir arkadaş yazmıştı delikanlı bir şekilde korkmadan demişti ki ; Hızlı aracı olanların eline emeğine sağlık araçlarına maşallah ama nedir bu havalanmalar kendini bir numara görmeler.. Bu söz gerçekten doğruydu onu taktir etmiştim. Anlatmak istediğimi tam anlatabildim umarım. Başka birisi az hızlansa hemen şunu yapsaydın bunu deneseydin şuna inanmayız bunu bilmeyiz yok şu hatalı bu hileli vs. vs. vs. hep bir çaba hep bir karalama.... Herkesin allah tekerini düz baktırsın ben birşey demiorum diyen gitti
Esasta konyaya gitmek lazım eğer Hulk ile pejocan deneyecekse![]()
minik için burdan 1000 km yapmaya gerek yok mayısta konyadayız gelirse deneriz
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)