bu aracın speclerini yazarmısınız
Printable View
bu aracın speclerini yazarmısınız
r1i 100kmden vs geçebilmek için kabaca 0.60-0.65 hp/kg oranı lazım diğer değişkenler uygunsa 106nın özellikleri ne bilmiyorum ama yanlış anlaşılma var sanırım
B16 a2 ben kimseye kurnazlik yapmam laflarina dikkat et ben yasa hurmet etmm basa hurmet ederim
Miniks nicki iki kisinin kullandigi bir nicktir
Kaan ile yigit olayinda yazilqri yazan ikizim ahmettir ben yazdiklerimin altina adimi bu yuzden yaziyorum kimse beni yada kardesimi ikiyuzlu sanmasin diye
Ben ikili faln oynamam kaan benim cok eski dostum yigitte yeni arkadasim ikisinede laf etmm
Sen once okuduklarini iyi oku sonra insanlara laf yetistir
Ayrica ben ne bi karalama nede hor gorme mesaji attim
Tavsiyede bulundum
Senin kastettigin istanbul arabalarini NA olarak bi gecin nossuz da sonra konusalim dragda konyayi beklemiyelim 22 mayis manisa bekliyorum gelin kalkalim
Ayni kategoride degiliz ama bi ozel kalkis yapmamiza izin verirler gorevlilerden rica ederiz
Yilmaz abinin de dedigi gibi dostane
adamın arabasının setubı nos kullandığı için ona göre yapılmış sıkıştırma düşük yani sen benden daha iyi bilirsin hep çok biliyor pozisyonundasınya mantık işimi nossuz ist deki yüksek sıkıştırmalı araçla bizim denememiz manisa çok uzak bize biz kendimizi konya yarışına ayarlıyoruz olursa 15 mayıs deniyo gelirsen deneriz orda (dostane)
shero tabiki bekleriz orda olucaz üsttede yazdım aracın durumunu istersen sanada nos verelim elimizde var
Nos yüksek sıkıştırma sever
biraz bilgi vereyim isterseniz
turbomu yapıcaksınız ilerde neden düşük sıkıştırma piston koydunuz
fazla söze gerek yok ..
15 mayısta konyadayım.....
200 300 amerikan bu mı kardeş altı üstü 1.6 motor
Hulk'un yanında 2 vites sonuna kadar dayanırsan iidir bence :)
Hulk 3e geçtiginde neler olucagını bi an düşündümde tüylerim diken diken oldu :D:D
küçük hüsamettin :)
R1 'i kullanan sürücü yarış yapmıyor sanırım gaz açmış sadece, Motorun üstüne yatmamış bile adam.
Bu arada emeklere saygı herzaman vardır 106 swap yapıp noslu 406 v6 motoru koysun isterse boşa benzin yakmışsınız.
Eski kasa 2007 r1 yenileri dahada hızlı, video bi temsil olsun.