59.saniyeye dikkat :D
Printable View
59.saniyeye dikkat :D
YouTube - Saxo turbo vs cbr600 cbr1000
buda benden
Fena allah kazalardan belalardan uzak tutsun maşallahh
Bana videoları göstermene gerek yok biz zaten ogün ordaydık.
Benim postumdam alıntı yapma , kaşın gözün kırpılmasın normal yaz. Bilmiyorsunuz neyin ne olduğunu bekle,
2 videoyuda iyi seyret anlıyorsan zaten kendin çözeceksin.
Hulk vs 106 - Car Videos on StreetFire
Hulk vs 106 - Car Videos on StreetFire
Bak buda show kalkışları konusu tam olarak okuyabilirsen net anlarsın herşeyi.
http://www.techturkey.com/forum/vide...oruntuler.html
Bak efendi gibi konuşa biliyor dimi insan, kimin ne olduğunu bilmeden yazmayacaksınız o zaman ben diyormuyum sana 2005 senesinde sen daha o crx'i bilmezken biz seyrantepe sanayide o arabayı inceliyorduk diye.
Herkes tartacak ettiği lafı kimse kimseyede artislenmeyecek.
106 nın yeri ayrı o emeği video koyarak siz düşürüyorsunuz.
Tayfun kardeşim
cahille muhabbet etme sende cahil olursun
gerek yok böle şeylere
Göki beni aslanlar gibi geçti Yarış bu geçersin yada geçilirsin bizde Tebrik ettik
Ama ben isterim ki kimse elin s... ile gerdege girmesin kendi aracı ile icraat yapsın
22 mayısta Akhisara bekliyorum
Bizde kafa çok sana hangisi uygun bilmiyorum neyse konu o değil, Sen bi yaz arkadaşım buraya kimse kötü insan değildir senin ne derdin var bi yaz çözelim.
Yoksa gerçekten inandınmı.
bizim kimseyle derdimiz yok olursada rahat ol sana gerek kalmadan çözeriz.
bi video paylaştık adam r1 geçemez 106 dedi biz zaten geçemedik ama ben geçerim
dedi bende videoyu koydum 106 yı geçemeyen r1 nasıl geçer die adam bize ders
vermeye kalktı bilmemne cahil falan filan biz kendine dedik ilk deneyelim konyaya
gidicez die bu seferde çok istiyorsanız şura gelin bura gelin yaptı sende bundan
kendine bi pay çıkardın atladın ordan post bilmemne bana çattın .
durum bu mami bizde bi sıkıntı yok olanda buyursun gelsin...
Tamam adım Tayfun sizin kötü niyetli olmadığınızıda biliyorum ama o 106 gerçekten iyi bir araba r1 ile video koyarak arabadaki emeği net gösteremezsiniz, pek çok arabayıda üzecek bir setupta bunda hepimiz hem fikiriz, Lakin bi alçak gönüllü olmak var bizde piskopat değiliz gelene saralım heleki yeni üye olmuş bir insana.
Benim takıldığım nokta hulk bizim canımız kardeşlerimize ait bu mevzuya dahil olması ve alakasız bir açıdan çekilen video ile kötülenmesidir.
Herkesin emeği kendine emek diyip geçmeyeceksin 10 gün önce coilover ayarı yaparken anahtar tam tutmamış elimi parçaladım bu emektir zevktir burdaki çoğu insan böyle.
Tatsız başladı lakin 22 mayısta allah c.c. izin verirse ordayım mutlaka tanışalım.
106 nın type r m3 vs.vs. gibi araçlarla videoları daha güzel olur.