De ben okadar kuvvetli degilim işte
1 saatte 1 atarım ancak kusura bakma kendine başkasını bul
De ben okadar kuvvetli degilim işte
1 saatte 1 atarım ancak kusura bakma kendine başkasını bul
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben zaten saat vermedim saati sen belirlersin
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
yeter ben daha fazla yazmıyım artık cünkü cevab veremiyorsun sınırın bukadar
bende eglenemiyorum![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
herşeyi sana bağladık işimiz gücümüz var ara ilgilenirim sen le üzülme![]()
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
beyler bi sakin bu şekil laflar yakışmıyor... 22 mayıs yazılmış daha uzatmaya gerek yok.. gunu gelir yarışılır,, olay biter bu kadar...
gun gelir bu yazıları okuyup " yaw bole bole demiştimde inş kırmamışımdır" dersiniz...
bugun varız yarın yokuz,, karşıdaki insanada emeğede saygı gösterelim lutfen
Saygılar
Rıdvan..![]()
![]()
![]()
konuyu yenı gordum uzuldum vallahı.
arada 10 boy fark var ama daha r1 2.vıtesı bıtırmemıs bıle. sanırım 4.vıtes sonu konya antep arası fark olur.
bu deneme bıraz masturbasyon olmus.
600 luk le de denemeyın. jawa - mz tarzı 250 lık bulursanız daha mantıklı olur.
benım hayatım motorsıkletlerle gecıyor. bu tıp vıdeo koyarsanız ınsanlar sıze guler. aracınızı sızın setup ınıza yakın araclarla deneyın typer la m3 le falan deneyın kı nasıl gıdıyor gorelım. ıkı ufleyen motora sarıyor arkadas ne ıstır ya...
Ahmet
Call for prayer
Instagram hesabımız
22 mayısı sabırsızlıkla Bekliyoruz... çekimler HD olsun miniksler sonra yan yatı çamura battı olmasın kimin geçildiği belli olsun olsun ki geçilen antepten tech üyelerine baklava göndersinhadi minksler baklava yiyelim istanbulda
kürdanlar benden
![]()
konya ya yada manisaya gitmeye gerek yok bir taraf konya bir taraf akhisarda koştursun sonra saniyeler konuşsun kimin saniyesi daha iyi ise onu tebrik ederiz yenilen tarafda susar bidaha konu açılmaz olur biter ...
1 gün bakmadım konu nerelere gelmiş ne haller almış gönül isterki yarışdan önce tanışılsın kırgınlıklar giderilsin güzelce yarış çıksın geçilen geçeni tebrik etsin inş şimdiden yarışmacılara başarılar diliyorum zevkine deneme olacağını düşünüyorum![]()
gururu çok büyük olur küçükse insan, eşeklik baki kalır okusa ilim irfan....
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Antep keleşlerle gelir artık konyaya bukadar atardan giderden sonra
göz var nizam var abi R1 bu ya 600-700hplik araçlar deniyor bununla senna bişeyler anlatmaya çalışmış ama teknik bilgi fazla gelmiş heralde![]()
ha 100metre drag yaparsın önde bitirirsin buda tuhaf bir fantazi olur, ama rolling komik olmuş atmosferik 106 ile R1.
isterse 1000hp olsun lastik yoksa 120hp 106 dragta geçebilir bunada şaşırılcak bişey yok camiada olan olmayan herkesin bilmesi lazım bunu
Bu arada 106 sınıfının en iyilerinden maşallahı var.
Biz maganda mıyız Keleşlerle gelelim ?
Maganda arıyorsanız Batı'da daha çok yanı başınızda geziyorlar.
Herkes lafını bilip konuşacak memleket hakkında , görüp gelmeden bol keseden osuranlara ayar oluyorum nere lan burası Bağdat mı ?
Memleketin adamlarını koyduğu videoların tek eksiği açıklamadır , yol şartları ve spec vs.
Ama dalga geçmeden de bunlar sorulabilir.
Konu cok sacma sapan bos muhabbetlere dogru gitmis..bu kadr cok uzatmann bi anlmi yok kesinlikle..106 nin sahbi bazi durumlari kabul edyr ztn,adam dostca denerz dio..denenmeyck bile olsa konunun buralara gelmesi hc hos olmamis..keles,antep muhabbetine de soleyeck laf yok, cok dusunms soleyen arkds herhalde..
Life is just a dream on the way of death!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)