karanlık zaten gözukmuyor..
dizelle aynı guclerde devir cevıren bi arabayı denemek lazım, fhe lı vti az, stock ctr cokmu gelır bilemedım sımdı gucunu bılmedıgım ıcın..
karanlık zaten gözukmuyor..
dizelle aynı guclerde devir cevıren bi arabayı denemek lazım, fhe lı vti az, stock ctr cokmu gelır bilemedım sımdı gucunu bılmedıgım ıcın..
vti aracın var 850 kilo olsa ibizaya ne kadar açarsa o kadar açmıştır ???????
yani kaç boy ???
gözünle gördüğün ne kadar???
arkadaşım senin araban 850 kilo olsa yok bilmem ne adam soru sormuş sen nelerden bahsediyorsun
trde vti 850 kg olup ibiza frla deneyen varmıdırki bu kriterde hesaplama yapılsın??
PROJECT 01
bindiği aracı tanıyan bilen birisi ne kadar hafiflediğinde ne kadar gideceğini hesap eden adamdır.
video antepte çekilmiş sen ne görüyorsan bende onu görüyorum fazlasını değil, arkadaş fark ne kadar demiş videodan kimse bunu çıkartamayacağı kesin 850 kilo vti ne kadar açarsa o kadardır dedik güldük...
siz bakın dalganıza deveye hendek atlatmak size laf anlatmaktan kolaydır. bu kadar basit cevap vermişim sündüre sündüre don lastiği ettiniz
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
E0041 deneyen arabaların sahipleri forumdan arkadaşlarımız ne kadar gecip gecmedinide anlayacak arkadaşlar. Yada sana sormadımki videoda ne kadar geçti diye. Sen neden adamların konusunda bosbos yazıp konuyu hiç ettin ? Deveye hendek mendek sen bizden ötede atlat ne atlatıyorsan. Konusahibi kusura bakmasın.
1.6tdi.
Ecutech.
anladımhayırlısı iyi olur inşallah
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)