maşallah maşallah mertcam abi araban güzel yürüyor seni tatmin etmesedeserhatcan (füme vti ) ı rolliglerde görmeye hiç alışık değiliz bol bol gazlamalar
![]()
maşallah tüm araçlara çok güzel temiz ve keyifli denemeler olmuş..
Si ı da tebrik etmek lazım müthiş yürümüş kısa da olsaymış si da işler dahada değişirmiş, maşallah![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Masallah tüm araclara cok güzel ve keyifli denemeler olmuş ve hırs atar gider olmadıgı için kutluyorum hepinizi.
Ayrıca Hgt'nin sesi efsane yaa beni benden alıyor![]()
maşAllah tüm araçlara güzel denemeler oldu biara sedan civic ulus-seyran hatlı dolmuşu gibiydi video çekelim dedik kafadan boşluk bulamadık ve çok hızlıydık siz yetişemediniz auhahah...
auhauhha naturally aspirated modeli 70e yakın diyelimde kg hesabı şaşmasın...
biri m3 mü dedi...![]()
hgt guzelmis hatta cok guzel tum araclara masallah.
sıyah vti pertten toplann mı ? masallah ıyı yurumus skoda motoru ıle![]()
vay anasını sınavdı okuldu derken hayattan kopmuşum, abi hgt yine on numara araçların hepsine maşallah hgt yi başlığı görünce tahmin ettim ama focus beni şaşırttı baya iyi gidiyomuş
![]()
1 saat önce gelebilsem bende güzelce deneyecektim içimde kaldı =) herkese maşallah..özellikle hgt ye :P
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
mşllh. tüm araçlara güzel keyifli denemeler olmuş..
buarada mertcana hak veriyorum turbodan sonra n/a duvara çarpmak gibi bişey![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Güzel deneme maşallah araçlara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)