bide sonucları yazsanız nasıl oluyor millet sormaya cekiniyor olabilir ahenk bozulması diye
ba ile job ile nasıl oluyor senin denemeler ba mı hızlı job mu herkes 2 kisimiydi amma soru sordum yaw
Bizde şeffaf politika abi sikinti yok
Jobla tam dengiz bir 4. viteste kafa çıkartıyo gibi oluyorum sonra tekrar kafa burun 240 a kadar bastık son denemede.Mehmet bizi geçiyor baya çok net belli zaten videoda.
Jobla tam dengiz bir 4. viteste kafa çıkartıyo gibi oluyorum sonra tekrar kafa burun 240 a kadar bastık son denemede.Mehmet bizi geçiyor baya çok net belli zaten videoda.
sensorden sonrada 5 boymu halen fark memette fazladan jant ve jdm ekzantrik , 11,5 cr var oda 5 boymu yapıyor vay anasını hepiniz yavas yavas hızlanırsın artık ufak ufak ..
sensorden sonrada 5 boymu halen fark memette fazladan jant ve jdm ekzantrik , 11,5 cr var oda 5 boymu yapıyor vay anasını hepiniz yavas yavas hızlanırsın artık ufak ufak ..
Onların üstüne kapak usta ellerde işlenince çok güzel kombinasyon ortaya çıkıyor tertemiz helal beygirler
tum araclara maasallah hepsı bırbırnden guzel ....speclerıne gore hepsı gıtmesı kadar gıdıyor bence BA ve JOB da egzantrık takarsa dahada zevklı olur bence ....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın... Dr.ECU
tum araclara maasallah hepsı bırbırnden guzel ....speclerıne gore hepsı gıtmesı kadar gıdıyor bence BA ve JOB da egzantrık takarsa dahada zevklı olur bence ....
Oyle elalemın arabası hakında yorum yapmıycaksın varsa yurek alıp arabanı gelıceksın bu cengaverlerın arasına ucumuz onunü keser bırımızde gecerız ama enınde sonunda gecmış oluruz sıkıntı yok ahahahahahahah
mami başkan bizi diskoya götür
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
Oyle elalemın arabası hakında yorum yapmıycaksın varsa yurek alıp arabanı gelıceksın bu cengaverlerın arasına ucumuz onunü keser bırımızde gecerız ama enınde sonunda gecmış oluruz sıkıntı yok ahahahahahahah
emniyetide ben kapatırım geçecek yer kalmaz
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın... Dr.ECU
kanka ben arabamı getırırsem sıkıntı olur egzosdan cıkan atesle yanabılırsınız