araba bile şaşırmış bu hıza kankacım normal yani
Printable View
araba bile şaşırmış bu hıza kankacım normal yani
ya iyi bi kadrancı varmı benim kadranım yüzde 20 eksik gösteriyor ppg şanzımandan dolayı.. ben bu typeR kadranının ırzına geçmek istiyorum ama olmuyor. iyi bi kadrancı varmı beyler kadranı yüzde 20 fazla göstertsin.. ciddiyim bak makara yapmıyorum.. yüzde 20 fazla göstertirse heralde kadranım düzelcek
wuuuu :D
araba senin demi kardeşim ne zaman aldın hani yeni falan aldıysan belki bilmiyorsundur olabilir arabada beyin falan vardır belki
bak arabanada sanada maşallah benim kişisel hiçbir problemim olamaz kimseyle
ama burada insanları yanıltıcı yorumlar bilerek yapılıyorsa ben ayar oluyorum :D
bak sana direkte bişi demiyorum yenidir aracın bilmezsin olabilir falan ama bu arabada custom filtre ve egzosttan varsa dc hıdırdan başkaaa bişiler var kimse kör yada salak değil
belki kapağı taşlıdır sıkıştırma yüksektir motor yapılmışmı hiç arabaya ?
Ben anlamam şehirden vtecden tayyardan ama sizin aracınız bu specde böyle gitmiyorsa dizel alın deyip, benim araba niye gidiyor bilmiyorum demek biraz garip oluyor.
yanlış anlamazsan bu hangi tayyar ? nerden aldınız plakası falan ne
amaç burda herkesin bilmişlik taslamasımı yoksa bilgi paylaşmasımı ilk başta yazsaydınız olmazmıydı arabaya bi motor yapılmış olabilir beyn olabilir felan dense daha hoş olmazmıydı
Senna konuyu dikizliyo :D:D:D
hoş bulduk bende b16 a2 nicli kişinin amca oğluyum galericiyim antepte biri küfretmiş burda sonra oda etmiş silmişler onu bende yeni kayıt oldum bakıym dedim o girememiş bi gir abi dedi