dizel araba gitmiyor mu kardeş ? gittigini sende cok iyi biliyorsun dimi ;)
Printable View
Rodajdan geldim neler olmus ya:))
Herkes bi mafya kafalarinda
Bizde birakiriz iki tane pastorize sikinti yok gencler
Bugun persembede degil hayirdir baska bi dizimi basladi ?
aslında söylenecek çok şey var ! kimse kimseye asla küfür etme hakkına sahip değildir...
madem ki bir ayıp yapıldı bu saatten sonra herkes durumuna baksın...
Urfa iman powers
aynen doğru diyordun arkadaşlar burada antep urfa ankara istanbul gibi bir ayrım yapmak son derece saçma sapan bir olaydır konu memleket olayı değildir :)
ya şu forumda yazdığım 12 bin mesajın 11 900 ünde makara gırgır muhabbet vardır atar gider yapmak küfür etmek saçma sapan işler yapmak buradan olacak iş değildir ;)
ben b16a2 nickli üyeye bildiğin kitlendim R1 konusunda olsun bu konuda olsun yazdıklarından ötürü mevzu budur
100-180 9.5sn gibi maşallah, normal bi filtreli egzostlu, typer varsa piyasada bu hız aralığını kaç sn de alıyor, kadrandan net bir ölçüm yapılmaz ya, genel bi kıyaslama yapıyorum, ben şimdi 13.5sn lerdeyim, 1-2 daha gıdıklarsak typer kovalarmıyız acep
insanların dilinde tuy bitti bu araba nasıl 4 te 180 i geciyor 5 te 225 lere geliyor diye cevap bilmiyorum sonra arabası boyle gitmeyenler satsın dizel alsın demeler en sonda kufur yedik biz diye sikayet etmeler e haliyle ruzgar eken fırtına bicer en son bolgesel ayrımcılık soylemleri ki cok sacma uzun lafın kısası duz yolda boyle bir hızlanma olamaz arabanızda yada videoda bir sıkıntı milletin arabasında degil ..
keşke araba e f h iken video çekseymişim merak ettim şimdi :)
bu e f h muhabbeti ne oluyor kaçırdım galiba:)
egsoz filtre headers yazmaya üşenenlerin kısaltması :D
ahahah iyiymiş:D
adanaya gelırsen denemek ısterım hemen hemen aynı gıdıyoz:D
hfek:D
mehzent arabaya bir ton emek ve para harcadı 100-200 13-14 gibi görünüyo videoda.. bu araç 12.5 saniye falan.. millet boşa emek harcıyo :D
ha bu arada dizel araba alsın lafındayım ben hala.. dizelin gittigini ispatlayan bi adam olarak bu lafa takıldım ben de..
Taypar beni gecti ama abi bu videodaki gibi giden bir Taypar var Adana'da beni 12-13 boy falan geciyor rahat.. O aksam ben max. 5 boy geride kaldım yüksek hızlarda.. Arac gitmiyor demiyorum asla canlı gördüm bende.. Ama bu videonun tamamen düz bir yolda çekilme ihtimali yok.. Zaten Antep'te de bu kadar uzun düzlük yok ;) bende gazladim oralarda biliyorum abi.. Clio rsle falan denediğimizi biliyorsun yani
Ben arac sahibinin lafına takıldım dizel gitmez falan tarzı konuşmasına.. Bu kadar eminse kendinden atlasın gelsin Adana'ya dizel arabayla bi deneyelim bu taypari.. Ha ama kpro takmadan gelmesin ;)