neyse tekrar sen ben ömer mehmet kamer hep beraber yakın bir zamanda deneriz ona görede herkesin kafasındaki soru işaretlerine bir cevap gelmiş olur...
Printable View
neyse tekrar sen ben ömer mehmet kamer hep beraber yakın bir zamanda deneriz ona görede herkesin kafasındaki soru işaretlerine bir cevap gelmiş olur...
Deneriz her zaman.. Umarım 22 Mayıs'ta gelirseniz aynı gruba düşeriz ;)
biz 15 mayısta konyadayız... tabi gitmek isteriz ama akhisar bize çok uzak ben konyada 6. grupta yarıştım geçen sene en üst grupta 7. gruptu ordada btu ile msky vardı sadece keşke sende konyaya gelsende hangi grupta yarışacağını bizde görsek ...kib.. kardeşim
Memleketimizin heryeri aynı ve ayrı güzelliktedir ayrım yapmaya gerek yok kimsenin antep veya sanayisini küçümsediği yok
atara gidere gerek yok beyler herkez bi çekirdek kadar delikanlıdır,1 avuç civataya degmez..
burda bi dunya type r sahibi var bi cogu lisans bile yapmıştır o konuda bu araba o speclerle ole gitmez diyolarsa gitmez bu kadar basit niye tartışıyosunuzki.küfür falan gereksiz arac sahibi arkadaslarım
Tamam kardes 25 boy geçtin.. Kpro tak gel deniz seviyesinde deneyelim senle.. Daha iyi yürür araban burda ;)
bence o ılk verdığı cevaplarda duzgun yazacaktıkı bızde neyın nerde yanlış olduğunu yazacaktık...
Ortada standartların dısında bır şey olduğu bellı ya yol eğimli ya rabda soylenenlerden baska malzemem var kı sadece bır malzemem ıle bu kadar fark olmaz bır kaç artı malzemem olması lazım yada kadran yalnış..
bunu en ıyı bır tane typer ıle yan yana gelıp anlarısnız hatta telefon ıle konususp kadranları kontrol edersınız bakarsınız kadranlar doğrumu...
ne kprosu dou senin lafınlamı hareket edicem.
konuşurken sölenen kelimeler olayları daha farkli yerlere götürüyor.arabası gitmeyen dizele binsin vs vs.. düşünüp konuşmak lazım biraz.
Ben görmedim o memleket ayrımları olan mesajları
Öle bişey yapmıyalım arkadaşlar hepimiz müslüman kardeşleriz din dil ırk mesheb bunlar fark yapmaz bizlere
Ama edeb sınırları gerekir herkes herkesi sevmek zorunda degil
ben mesela B16a2 yi nasıl sevmediysem :)
hala atarlı giderli konusuluyor. yol eğimliyse eğimliydi diyin ya da şu şu parça vardı diyin mesele kapansın.
ama yok hala bizimki böyle gidiyor sizinki böyle gitmiyorsa satın dizel alın, yok sizinki bi boka yaramıyor gibi söylemler tartışmayı gereksiz yere uzatıyor. sonra küfre sarılıyor engellenen banlanan filan. hoş şeyler değil bunlar. 1 avuç civata için kırmaya kırılmaya değmez
İster et ister etme benim sıkıntım değil.. Sen dizel arabaya *** attın bende üstüme alındım.. Eger dizel arabanın gidişini beğenmiyorsan diye gel deneyelim dedi.. Yada daha açık söyleyim atar yaptım.. Rsi bir defa geçtim.. Tayparlada sen beni geçtin.. Durum 1-1.. Hadi selametle..
madem atar yapmışsın atarın varsa akşam çık gel seni typerla degil clioyla geçicem hadi bakalım hodri meydan...
benim bildiğim dou lafını yemez çıkar gelir:cokgreen::cokgreen::cokgreen:
İnsanlar proje okumuyor bu forumda yazık olacak :D