bu videoyu daha önce paylaşmamiştik s2000 in devrinde denediğimiz zaman banada uyduğu için
YouTube - IMG_0788.MOV
maşallah s2kyada ctryede, uzunda bu aracların denemesı cok zevklı oluyor..
Walla masaallah bendede bikac vidyo var bende yuklerim tunel Dediginde war selcuk arkadan cektim enson sen urfanin yanina bindin ben maminin yanina bindim hataa mami ben urfayi 2 boy gecerim dedi denedik ben senin arabandaydim 77 de bastik 5. Viteste urfa 1 boy ondeydi 6 da yarim boy daha gecti sonra mami urfayi tebrik etti ozgunde vardi tunel dedigin vdyo bnde war wahtsapptan atiyim istersen birinize yukleyin arkadasiz surda neden butarz muhabbetler oluyo ben anlamiyorum kaldiki urfanin arabada headrs bile yok egzost filitre sende biliyosun gerek yok uzatmaya bence vidyoyuda selcuk sana atiyorum
Aren ben olani biteni bastan sona yazdim oku istersen ne anlatiyosun daha bos yere kardesim dediklerimin yazdiklarimin disinda baska bsy mi oldu ? Ben bi ton araba ile denedim kimse bana demmistir soyle boyle yaptin diye ama bak diger kisi icin yorumlar ortada bosver sen gokhan abi senden daha yakindir bana arada kalma sen biz onla cozeriz senlik bsy yok
Selcuk knka ben arkadasim urfa diye veya onla samimiyim diye bise demiyorum Ben gordugumu dedim sana vdyoda attim ben polemik olsun dye yazmadim urfa gecilse cm cm solerdim py den cektgm vdyoyu attim mami job u kullandgnda yaninda otruyodum gordugumu yazdim herneyse tum araclara msallah allah tekerinize tas degdirmesin![]()
Maşallah selçuk job 10 numara olmş Allah kaza bela vermesin
maşallah JOB'a tayyarlar fena hızlı bu sene.. allah nazarlardan korusun.. böyle videoları seyretmeyeli uzuzn zaman oldu..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)