engın eskıden 100oktan vardı rbclı typer 2boy gecıyodu muherrem olsun ugur typer olsun, ama suan typerlarda daha ıyı heders oldugu halde yakıt kotu avansı acamıyolarhalıyle s2000zaten hep 95 97alıyodu s2000lerde degısıklık yok ama typerda degısıyo tabı cakma 97ler 94oktan cıkıyo ne yapsınlar,
JOB 34 bugün bizdeydi. Filitresi baya bi kirliydi. Filitresine bakım yaparken aracın tam gaz yapmadığını fark ettik. Bence tam gaz yapamamasına rağmen gayet güzel yürümüş. Tüm araçlara maaşallah.
Hopsss beyler keske dun aksamda yorumlariniz boyle olsaydi simdi s2000 kavgasina donmesin olay bakin m3 culer hazirda bekliyor
Valla yanima 2 tane s2000 yanasti sadece 2 nci ve 3 vitesi gorme sansim oldu abartisiz belki 3 boya yakindisonra direk biraktiniz keske aksam onuda gorseydikte ona gore konussaydik simdi sari s2000 li arkadasin arabasi en iyi giden dediniz adama ne kadr acik sozle abi SUS ok gibi gidiyor hic gerek yok dendi simdide burda Kenan atesleme fitili
![]()
He bu arada benkm JOB tan okuz gibi artim yok sadece egzantrik ve 11.5 cr piston ince contam bile yok
Neyse basarilar ben birsey yazmiyim cunku dunden beri URFA bana kusumus sarkisini dinliyorum cok kizmis Urfa bana konustuk ordada opuyorum meslekdasimi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)