O zaman denemek isteyen 106 varsa onlarıda çagır ibrahim abiyi kesin bekliyorum bu sefer
Seninle değil denemek isteyen olursa orcun ile dener dedim,deneyen olmazsa 106 larla deneriz,orcun'un daha önceki denemelerde tadı damagında kalmıştır![]()
![]()
![]()
2 hafta sonra plan yaparsanız iyi olur dediğim gibi süprizim var
İzin alırsa ahmetde gelir czt ile![]()
ufukda filtre,düz boru,timing,olacak başkada birşey olmayacagını biliyorumonlarıda bu hafta sonu suat usta yapacak kısmetse
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
kanka aracımda landa ( oksıjen sensöru - vuruntu sensoru ) bozuk.. çip yok firtle yok egzoz yok kısa yok, hiç bişi yok.. arabamda bısı war diyenın ...............bu hafta sonu yaptırcammm ama dıyorum yıne denerım... bende araabamı gormus olurum....
ben sefaköyluyum sefaköyden cıkmam.. ya karsıya geçmem ben köprüden oteyı bılmıom.. biz göçmenız köprüden geçmedık.. full rumelıye gıttık bız![]()
![]()
maşallah denemeler çok güzel geçmiş araçlar iyi yürüyor
valla kardeşim contasız olsun yeter conta koyupta corsa gsi geçen kendini kandırır ancaok anlaştık bu hafat olsaydı çok daha tatlı oluırdu be yaşar abi çünkü haftaya maddi sıkıntı olursa sonra gelemem falan sıkıntı olmasın bence daha 2 3 gün var topla abi 106 saxoları bende corsa gsi specler belli chip mantzel egsoz buyrun deneyelim diyorum bende ve cihan geliriz karşıya gerekirse sıkıntı degil
yok canım 2 şer kişi isteyen sadace arka koltk sökebilir ben hiç takmıyorum çünkü ama 106 orjin olucak bence gerek yok sökmeye derim ben çünkü 106 saxonun arka koltugu 5 kg gelmez
Valla suat usta bedavaya yaparsa koydururuz neden olmasın yaptırdıgımız işlemlerin faturasını alır foto yükleriz nasıl olur ?![]()
Orcun kardeşim suat usta koy contayı kimsenin haberi olmasın diyen birini tanıyorsan söyle bizde bilelim kaldıki cihan ın arabasında conta yoktu biliyorsun değilmi yoksa bana yalanmı söylüyorsunuz![]()
![]()
2 Hafta sonra olursa çok makbule geçer bir kaç 106 cı arkadaşım gelecek onlarda feyz alırlar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar ne güldüm yaa crm ye faturamı kestiriyorsun işlemlerden sonra..düşündümde bian faturada yazdığını,
51lik paslanmaz düz boru çekildi sona 51 lik remus XT1 takıldı...X TL
kasnaklardan timing ayarları yapıldı......................................Y TL
filtre kazanı,içine KN filtre kondu...........................................Z TL
7800rpm super chip yazıldı(eprom).................................... W TL
İŞÇİLİK.....................................H TL genel toplam:XYZW TL
![]()
OKEY anlaştık abi haftata cumartesi siz burdasınız o zaman gündüzden gelin laflarız hem nasıl olur contayı ismi lazım degil de bu formda bi dünya filtre egsoz diye video koyan bi kamildi neyse bana kesin bişey söyleyin bende hazırlık yapayım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)