Ufak oynamalarla göze güzel gelebilir katılıyorum ama o 98-99 GT kasaların görünümdeki hırçınlığı,agresifliği git gide azalıyor... 2004'lere daha yeni gözümüş alışmışken(benim için, o da zar zor) Subaru yaptı gene yapacağını soft'laştırdı görünümü...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Walla kim ne derse desin bu WRX bence fazla tutmaz Türkiye pazarında... İnsanlar geçen kasa WRX parasına bu yeni kasayı almak istemiyebilirler bence(!)... STI umarım bundan daha başarılı olur yoksa Subaru da ufaktan kendini bozmaya başlıyor demektir...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ve subarunun bittigi an..
bi bakıma iyi oldu aslında..
bu modelin piyasaya çıkmasıyla belki güncel modellerin fiyatları düşerde bizlerinde alma şansımız yükselir![]()
Ne yapsalar boş gibi geliyor tamiri zor bir hata bence hangi taraftan baksam sindiremiyorum subaru bitmez ama bu kasa s a t m a z .![]()
çok tawatır!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)