yine kavga çıkmış.okanıda selçuğuda bire birde tanımam ama olaylar cidden üzücü sonuçta araba bunlar.benim çözemedeğim bu tür kavgalar aranızda ilk defa yaşanmıyor sanal ortamda, yine de görüşüp neden deneme yapıyorsunuz?
yine kavga çıkmış.okanıda selçuğuda bire birde tanımam ama olaylar cidden üzücü sonuçta araba bunlar.benim çözemedeğim bu tür kavgalar aranızda ilk defa yaşanmıyor sanal ortamda, yine de görüşüp neden deneme yapıyorsunuz?
hey allhım yaaa ulen 1 hafta siteye girmedim gene okanla selcuk karıştırmış ortalığı NEDİR LA SİZİN DERDİNİZ akıllı olun len
vay arkadaş ya okanla okadar denedim kavga etmedim selcuklada denedim arabamın ilk halleri bişy yokken geçti beni videoda konuldu gene eyvallh dedim gene kavga etmedim bu adamların burçları değişken çok güzel anlaşıyolar tartışmaya girince ikiside yoldan çıkıyo ule biriniz alttan alın beabende sizinle denemicem bundan sonra
hiç uğraşamam sizinle
![]()
SS bence efsanedir ve öyle kalacak bunu kimse inkar edemez icraatları ortada çekememezlik yapmanın alemi yok bir kerede tebrik edin çocuğu gece şehir içinde okan 2 kişi diğer rs tek kişi iken yinede okan çıktı denedi gözümüzün önünde SS yine geçti kendi gözümlede gördüm o videolar yayınlanmamış bile geçtiği halde bence kapatın konuyu tebrik etmeyi öğrenin birazda
http://www.youtube.com/watch?v=YVg1Z...el_video_title
buna ne diceksiniz bakalım
Ya şöyle saçma sapan video'lar koymayın bari... 2'den 3e atıyolar kamyon var diyip yavaşlıyolar..Millet bunun neyini yorumlasın.. Ki VE geliyomuş arkadan..Birinde 51lik birinde 70lik boru var..Basar basmaz hangisinin zıplayacağı ***** zaten..Yürüyen SS'i de bu şekilde antipatikleştirdiniz millete..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Kötü bişey demedim kiO bölgenin adamı o bölgenin arabasını savunuyor. Gayet normal demek istemiştim.
yav sıkılmadınız mı![]()
gerek yok yaaa bu yorumlara kimse kimseyi savunmasın onun araba böyle gidiyodu bunun araba böyle gidiyodu diye herkez biliyo kimin araba nasıl gittiğini buzamana kadar (ve -ss ) rs lerin kafa kafaya gittiğini herkz biliyo sıkldı artık herkez iki aracından birbirinden bi üstünlüğü yok aynı gidiyo bak bu böyle gidiy diyip video koymanın bi anlamı yok ve ninde önde gittiği videolar var ss inde ve ninde kimse ve veya ss in önde gittiğini söyleyemez çok video var çünki
SS vs VE rs ler kafa kafaya gidiyo nokta..
bende varımçakim itb yi üstünüzden zıplıcam
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)