Neyse dumura uğratacak kadar hızlı ise arabanız ona da kocaman Maşallah. Konu uzamasın geç oldu hadi iyi geceler...
[QUOTE=BoraRS;2283665]Neyse dumura uğratacak kadar hızlı ise arabanız ona da kocaman Maşallah. Konu uzamasın geç oldu hadi iyi geceler...[/QU
benim arabamdan bahsetmiyorum...
Maşallah 2 aracada kazasız belasızz
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Kurtlar vadisine dönmüş burası, hemen sorumu sorup kaçıcam
Kadir tebrikler araca, çok farklı acayip acayip araçlarla deniyorsun valla takip edemiyoruz iyice kafa karıştı ama iyi oldu sanırım, nooldu abi senin şu istanbul seyehati nezaman gelicektiin sen?
TeamPASAOGLU
Tam olarak gelelim istedim ..ayar için son günleri yaşıyoruz,log felan aldık burayı sel götürüyo havalar düzelsin evvela manisaya gidecez orda keyfim kaçmassa istanbula gelicem
Bende soram madem sen naaptın bittimi aracın sende sürekli bişeyler ekliyosun maşallah aracına bugün kulağını çınlattık bir fn2 li arkadaşla tanıştık özelden bir iki sorumuz olabilir![]()
Cok koklu bi degisiklik yok aslinda setup da, pistonlari degistim 12.1cr cosworth oldu yine ayni markadan kollarida degistim bide silindir kapagini isledik(polish) cok azda agirlik aticam, bakalim nasil olur gorururz zaten yakinda,,
TeamPASAOGLU
Selam Kadir,
Videoları büyük bir zevkle izledim, senin araç görüldüğü kadarıyla inanılmaz gidiyor. Bir ara 3.2 motorlu 14'' jantlı hafif E30'a bu kadar iyi yürüyebildiğine göre herhalde araçta Nos veya başka ilave birşey var diye düşünmedim değil....
Olacak gibi değil...şaka gibi.
Maşallah.
Bu vesileyle en kısa zamanda E30'lu arkadaş aracındaki ayarlamaları yaparak en optimuma ulaşır.
Güzel videolar için katılan ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Defalarca seyrettim.....inanılacak gibi değil....E36 M3'le bu aracın arkasında kalmak bile keyif olur![]()
( Bir ara 3.2 motorlu 14'' jantlı hafif E30)
çok komiksin yaw arabam 1200-1290 kğ ve klima,power,kayışları takılı soğutmada termiklidir.. yanlış anlama. hafiflikse onu kadir e sor kaç kilo
Hangi cümlem komik geldi size anlamadım?Sizin aracınız hafif E30 derken, ekstra hafifletilmiş demek isteMEdim. Sonuçta bir E36 veya E46 kadar ağır değildir...ciddi fark var. Onu belirtmek istedim......Kadir'in aracının sonradan hafifletildiğini biliyorum.
1380kg. Tarttınız mı?![]()
Eyvallah Bülentcim bir m3 sahibinden bunları duymak gurur verici aracım 950-960kg daha sökülecek 50-60kg var ama bagajı magajı kağıt karton yapmayı pek sevmiyorum tam tersi iç bakalitleri felan Manisa dragdan sonra takacam..
Tohan,sen sökük araba görmemişsinistanbul videolarını seyret leylon bagaj gapaa ve alimenyum egsoz yapan var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)