çok erken oldu be abi bu itiraf :D
Printable View
:D:D
galiba..:)
maşallah güzel deneme olmuş..
Nekadar guzel bir deneme.Hirs yok kavga yok.Araclara Masallah ozelliklede Cem sana.
masallah her iki araca da , kazasiz belasiz .
Hondalarımıza 41 kere Maşallah Allah nazarlardan saklasın,Türkiye'de profesyonelce hazırlanmış cok iyi giden araçları görünce dahada gururlanıyorum,emeği geçenlerin ellerine sağlık..
Bu şekilde hırs olmadan dostça yarışların devamını bekliyoruz..
Maşallah araçlara =) Yanlız dinliyoruz panpa fotosuna geberdim gülmekten :D :D:D:D:D
Her iki aracada masallah, hulk basincina gore cok iyi onceki halinden bence ciddi daha hizli ozellikle ust viteslerde, ozellikle 4, 5 ,6 sanziman oranlari muazzam oturmus, uzun 4 kisa 5 6 kombinasyonu tam ideal tutunma ve ust hizlar icin. 259 da 6 ya attim biraktim demissin hilmi sanki 220 225 e 4 te geliyor 5 te ustte yakaliyor gibi dogrumudur? tahiminimce son surat 6 sonu 8200 devirde 310 km civari su an 8200 de ise , 8800 de ise rev limit, yine hiz ayni ama devir 8800? dogru mudur?
:icon_tup::icon_tup:
yanlız biraz hd videolar lazım :D
kapanmaz mı sence :) bence kapanır iyice zevkli güzel denemeler izleriz :)
miniklerim çok doğru bi kafadasınız keşke herkes böyle olsa. her aracı geçecek araç vardır bunu hazmedip hızlandırmaya bakmak lazım sizin yaptığınız gibi :) basıncınızı açınca çok güzel videolar gelecek eminim kol kola 300 e kadar :)
Abi öncelikle REV limit cupra ile denerken 8200 dü orda zaten dezavantajlıydım cünkü 4 erken bitiyor du cok vites degiştirdigimden cupra ile yenişemioduk
Teg denemesinde 8600 rev limit te araç 1 im şu anda 109 da bitiyor 2 , 3 ve 4 dişli oranları aynı orantıda her 3 ndede 46 kmh surat ilerliyorum ben mesajı biraz yanlış yazmışım orda 249 olması lazımdı aslında 247 de bitiyor 4 gene yanlış yani :)
1 2 3 4 dişlilerim 402 metrede 4 vites bitirmek için
Mfactory nin kendi vites oranları ile cok daha düşük sürat yapıyorsun ve 5 6 inanılmaz kısa oluyor rolling e de uygun olmuyor
bende dişli oranlarımı özel yuaptırttım kendi istegime göre hemde FD ı onların üretmiş oldugu saglam 5.08 almış oldum bu sayede
uzun 4 ten sonra hafif tatlı bir 5 yakalıyor oda 33 kmh hız yapıyor ve ardından uzun bir 6 geliyor ama oda cok uzun degil 40 küsür kmh yapıyor gene
5 ide hususi kısa tuttum cnkü bu aracta 9000 devir döndügümde ve 225 / 50 / 15 MT street radial leri taktıgımda 5 yeteri kadar top speed yapmış olucak hemde kısa oldugundan üstlerde torkun yerine beygir iş yapıyor olucak
inşallah evdeki hesabım çarşıya uyar hoş gerçi şu anda uymuş gibi ve cok memnunum gercekten
yorumun içinde teşekkürler bana görede ilk stock yaptıgım 0.6 bastıgım zamandan cok daha hızlı HULK
Maşallah 2 aracada harika, severek izliyoruz
Her iki aracada masallah, her iki aracta goz bebegimiz.
iyi bakıldıgını eminim..:)
arada bir eski videoları izliyorum artık :D
İşte Tartışmasız kavgasız gürültüsüz bi konu.budur yaa yemin ediyorum özlemişim şu videolarda tartışmasız bi konu:)
Maşallah iki aracada Teg benim çok çok hoşuma gidiyor mükemmel yapmış cem abi inşallah sorunsuz binmeye devam eder ve videolarını izleriz :)
Hulk gene mükemmel olmuş ve abi gerçekten yukarıda anlattığın gibi bilgilerine hayranım.İnşallah basınç açınca aradaki fark kapanır sorunsuz binersin.
İki aracada tekrar tekrar kazasız cezasız.
bence oranlar cok guzel oturmus, onemli olan ust vites yakalamasi basinc acip guc arttikca icab ederse lastik yuvarlanma capi ile oynayip vites hizlarini yukari alırsin fakat dedigim gibi oranlar cok iyi, kadran ve hiz gorulmuyor videolarda ama motorun sesinden anlasiliyor verim alt viteslerde tork verimli kullanilmis ustte de dedigin gibi gereksiz yuk bindirmeden maksimum hp bandında geziyor. iste simdi basinc acinca guzel bir 100-200 60-130 cıkar bundan cunku yol gidecek bu oranlar ile belli.
kazasiz belasiz keyifle kullan insallah.
bir masallah da cilgin integracı cem tasci ya tabi:)
hayattan soğudum resmen maşAllah teg&hulk...
67mm den abartısız veli efendi hipodromu saklı...:D