Ben kadrana bakarak demiştim onu ama diğer videolara felan baktım denemenizde sakınca yok:):D:)
Printable View
1de ben 60-70 arası dönüyorum nasıl basıcm seninle 1de 60 ? gaza oturduğum gibi 2 mi yapıyorum ? videoyu paylaşınca ben 2. vitesteydm dedin ya işte demedm deme bari..size kalırsa benm aracımda egzantrikte var ztn yarın öbür gün yaparız o halinide görürsünz..hoşçakal..
@ kutsal , @ yiğit
Duymak istediğiniz ne arkadaşlar? Söyleyin duymak istediğinizi onu yazıcam...
Tamam Eskişehir'de ki hiç bi araba sizin arabalarınızı geçemez, Eskişehir'de ki hiç bir aracın 0-100'ü 5sn olamaz, Eskişehir'de ki bütün araçları geçersiniz, siz kralsınız, arabalarınız 12931893192839 hp, bizim dyno ölçümlerimiz çakma, hatta o fn2 type-r ı bile 5-10 boy ayırmışsınız..
Yeter artık daaa.!! Herkesin de bi tahammül sınırı var. İyice kabak tadı vermeye başladı artık...
tamam arkadaşlar germeyelim boş yere ortalığı hepimiz aynı b.kun yağnisindeniz rollcü tayfa :D
Valla Forester'cı arkadaşın 2 konusunu da takip ediyorum. Çocuğun hiç bi suçu ve alaycı tavrı yok. adam arabasının lpgli dynosunu yayınlamış, millet helal olsun diceğine yok nasıl olur yok efendim nasıl o kadar süratli olur diye saçma sapan yazdı, çocuk videosunu koydu hala tırı vırı yorumlar, adam roll videosu koymuş efendi efendi hala bi hazımsızlık var. ha tutturmuşsunuz bi klasman klasman, arkadaşım ne klasmanı bu ? arkadaş kendide sölemiş, bu aracın klasmanı rav, crv vs... :) adam bizim sürat makinası dediğimiz 106 yı 306 yı vs. yemiş işte saygı duyun.. hala bi çekememezlik var gibi burdan okunduğunda bütün konu... :icon_tup:
+1
aynen bende böyle görüyorum.
adam evet sizle denerken nos bastım dese rahatlancak sanki :)
kutsal ne seni bilirim ne de foresterli arkadaşı
ama benim karşıdan gördüğüm sende bi hazımsızlık var arkadaşım.. klasman klasman diyorsunuz da adamın arabası jeep klasmanı yada suv.
onda da gayet iyi gideceği aşikar,
fn2 ile de denemiş geçmiş daha ne yapmalı? karşısına geçsin diye cliors çıkartıyorsunuz es kaza onu da geçerse nolcak ferrari mi çağırcaksınız? nedir bu çekememe hazımsızlık? 106nın da 306 nın da normalde forester den hızlı olması gerekir standartlarda. iki aracı da geçmiş işte ne yapmalı daha?sizin arabalarınıza laf atan da yok hem,sizi geçmiş olması sizin arabalarınızın kötü olduğunu göstermez...yukardaki saniye hesabından da bişey anlamadım bahçelinin 40. yıl hesabı gibi olmuş :)
sadece bu mesajına alıntı yaptım ama son yazdığın bikaç mesaj iyice su kaçırdı artık yeter bence...
Ulen type-R 300 yaptı dese, millet görmeden oooow helal olsun der :) ama başka araç oldumu görseler inanmazlar :)
Yigit maşallah aracın yürürü gideri on numara.
Tartışmanın luzmu yok bir araba için kalp kırmaya değer mi sizce?
İkinizide tanırım orta yolu bulacak kadar kişilikli insanlarsınız. Kolay gelsin.