User Tag List

Sayfa 10/17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
319 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: forester 0-100 YETER ARTIK!!!

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chiesfkadir abimizde yazmış bak okudunmu bilmem 306 106 kategorisinde olmamana ramen hala neden bu araçlara bileniyosun 271 hp arabanla ki izleyenler 306 ile videonu onlar kararı verıcektır kadranla hız farkını 200 e çıkman çok kısa sürüyor ama araca binip saniye tutarsak senin araba bızımkınden 8 beya 9 sanıye önce heralde yani rolde denın gectığın noktadan bız 8.9 sanıye gec gecıcez bır bardak su ıcerım o arada ben 2. arac sonra gecer öylemı yanı vay be racıng motor misali neyse ss rs seni bekler cumartesi gecesi
    Ben kadrana bakarak demiştim onu ama diğer videolara felan baktım denemenizde sakınca yok

yigitER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğit biraz dikkat etsen diyorum laflarına arkadaşım, 60'tamı bastık evet, 60 ta benim aracım 1.viteste 6000 6500 devirdemi evet, 6500de kesiciye giriyorum zaten sen gibi 10000 çevirmiyorum.... ki hiç şu vakte kadar çıkıpta kutssala sana yada başkasına ben 2. vitesdeydim dedimmi? hayır benim 2. viteste basmam senin avantajınamı? evet...

bide benzinlikte benim arabam standart sadece bi filtre var dediğinide unutmuyorum, bak yine biz sesimizi çıkarmadık.....
    1de ben 60-70 arası dönüyorum nasıl basıcm seninle 1de 60 ? gaza oturduğum gibi 2 mi yapıyorum ? videoyu paylaşınca ben 2. vitesteydm dedin ya işte demedm deme bari..size kalırsa benm aracımda egzantrikte var ztn yarın öbür gün yaparız o halinide görürsünz..hoşçakal..

yigitER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kadrana bakarak demiştim onu ama diğer videolara felan baktım denemenizde sakınca yok
    abi kutsalında anlatmaya çalıştığı o kadranla aracın hızlanması denemelerde bir değil diyor o kadranla farkın çok fazla olması bekleniyor haliyle..tartışılan konu bu sen anladın..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1de ben 60-70 arası dönüyorum nasıl basıcm seninle 1de 60 ? gaza oturduğum gibi 2 mi yapıyorum ? videoyu paylaşınca ben 2. vitesteydm dedin ya işte demedm deme bari..size kalırsa benm aracımda egzantrikte var ztn yarın öbür gün yaparız o halinide görürsünz..hoşçakal..
    bekleriz yiğit, bidahada laflarına dikkat edersin umarım deplasmandasın unutma....

komutanbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ kutsal , @ yiğit

Duymak istediğiniz ne arkadaşlar? Söyleyin duymak istediğinizi onu yazıcam...

Tamam Eskişehir'de ki hiç bi araba sizin arabalarınızı geçemez, Eskişehir'de ki hiç bir aracın 0-100'ü 5sn olamaz, Eskişehir'de ki bütün araçları geçersiniz, siz kralsınız, arabalarınız 12931893192839 hp, bizim dyno ölçümlerimiz çakma, hatta o fn2 type-r ı bile 5-10 boy ayırmışsınız..

Yeter artık daaa.!! Herkesin de bi tahammül sınırı var. İyice kabak tadı vermeye başladı artık...

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekleriz yiğit, bidahada laflarına dikkat edersin umarım deplasmandasın unutma....
    hayırdır deplasman konusu ne onu anlayamadım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır deplasman konusu ne onu anlayamadım ?
    sende bidaha koyucaklı moyucaklı konuşma sanada hatırlatayım deplasmanda olduğunu ne anlama geldiğiğni kendin yorumla.....

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende bidaha koyucaklı moyucaklı konuşma sanada hatırlatayım deplasmanda olduğunu ne anlama geldiğiğni kendin yorumla.....
    sen nasıl konusabılyorsan bana bende konuşurum hiç problem yok.konuda kendi kendine devam edebırlsın artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen nasıl konusabılyorsan bana bende konuşurum hiç problem yok.konuda kendi kendine devam edebırlsın artık.
    izin verdiğin için sağol.... ben azımı hiç bozmadım sizdende aynı hassayiteti göstermenizi bekliyorum hepsi bu.....

ALTNSA
    Misafir
    tamam arkadaşlar germeyelim boş yere ortalığı hepimiz aynı b.kun yağnisindeniz rollcü tayfa

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e o zaman sen de 106ınla 306ınla kafa tutuyorsun adama ? adamın arabası uzuyor işte bilmem farkındamısın ama karşındaki araba jeep 1.bucuk ton neredeyse yorumlarını da ona göre yap
    1.5 tonsa hafifmiş. Şoförle benim araba 1400 geliyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimsenin kimseye kafa tuttuğu yok arkadaşım çağırıldık gittik denedik amaç geçmek geçilmek değil yapılan terbiyesizlk ve alaycı tavırlar..
    yiğit bu alaycı tavırları bilmem farkındamısın ama kutsal başlattı benim dyno konumda, buyur gir bak başından itibaren oku.... cevapsız brakacak değiliz herhalde....

_SeLim_07_
    Misafir

Thumbs down

Valla Forester'cı arkadaşın 2 konusunu da takip ediyorum. Çocuğun hiç bi suçu ve alaycı tavrı yok. adam arabasının lpgli dynosunu yayınlamış, millet helal olsun diceğine yok nasıl olur yok efendim nasıl o kadar süratli olur diye saçma sapan yazdı, çocuk videosunu koydu hala tırı vırı yorumlar, adam roll videosu koymuş efendi efendi hala bi hazımsızlık var. ha tutturmuşsunuz bi klasman klasman, arkadaşım ne klasmanı bu ? arkadaş kendide sölemiş, bu aracın klasmanı rav, crv vs... adam bizim sürat makinası dediğimiz 106 yı 306 yı vs. yemiş işte saygı duyun.. hala bi çekememezlik var gibi burdan okunduğunda bütün konu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _SeLim_07_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Forester'cı arkadaşın 2 konusunu da takip ediyorum. Çocuğun hiç bi suçu ve alaycı tavrı yok. adam arabasının lpgli dynosunu yayınlamış, millet helal olsun diceğine yok nasıl olur yok efendim nasıl o kadar süratli olur diye saçma sapan yazdı, çocuk videosunu koydu hala tırı vırı yorumlar, adam roll videosu koymuş efendi efendi hala bi hazımsızlık var. ha tutturmuşsunuz bi klasman klasman, arkadaşım ne klasmanı bu ? arkadaş kendide sölemiş, bu aracın klasmanı rav, crv vs... adam bizim sürat makinası dediğimiz 106 yı 306 yı vs. yemiş işte saygı duyun.. hala bi çekememezlik var gibi burdan okunduğunda bütün konu...
    nokta...

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş haklı bencede
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +1
    aynen bende böyle görüyorum.
    adam evet sizle denerken nos bastım dese rahatlancak sanki

chiesfkadir abimizde yazmış bak okudunmu bilmem 306 106 kategorisinde olmamana ramen hala neden bu araçlara bileniyosun 271 hp arabanla ki izleyenler 306 ile videonu onlar kararı verıcektır kadranla hız farkını 200 e çıkman çok kısa sürüyor ama araca binip saniye tutarsak senin araba bızımkınden 8 beya 9 sanıye önce heralde yani rolde denın gectığın noktadan bız 8.9 sanıye gec gecıcez bır bardak su ıcerım o arada ben 2. arac sonra gecer öylemı yanı vay be racıng motor misali neyse ss rs seni bekler cumartesi gecesi
    kutsal ne seni bilirim ne de foresterli arkadaşı
    ama benim karşıdan gördüğüm sende bi hazımsızlık var arkadaşım.. klasman klasman diyorsunuz da adamın arabası jeep klasmanı yada suv.
    onda da gayet iyi gideceği aşikar,
    fn2 ile de denemiş geçmiş daha ne yapmalı? karşısına geçsin diye cliors çıkartıyorsunuz es kaza onu da geçerse nolcak ferrari mi çağırcaksınız? nedir bu çekememe hazımsızlık? 106nın da 306 nın da normalde forester den hızlı olması gerekir standartlarda. iki aracı da geçmiş işte ne yapmalı daha?sizin arabalarınıza laf atan da yok hem,sizi geçmiş olması sizin arabalarınızın kötü olduğunu göstermez...yukardaki saniye hesabından da bişey anlamadım bahçelinin 40. yıl hesabı gibi olmuş
    sadece bu mesajına alıntı yaptım ama son yazdığın bikaç mesaj iyice su kaçırdı artık yeter bence...

_SeLim_07_
    Misafir
    Ulen type-R 300 yaptı dese, millet görmeden oooow helal olsun der ama başka araç oldumu görseler inanmazlar

ClioSportAge
    Misafir
    Yigit maşallah aracın yürürü gideri on numara.
    Tartışmanın luzmu yok bir araba için kalp kırmaya değer mi sizce?
    İkinizide tanırım orta yolu bulacak kadar kişilikli insanlarsınız. Kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ClioSportAge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit maşallah aracın yürürü gideri on numara.
    Tartışmanın luzmu yok bir araba için kalp kırmaya değer mi sizce?
    İkinizide tanırım orta yolu bulacak kadar kişilikli insanlarsınız. Kolay gelsin.
    sağol dinçercim eyvllh

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)